• Головна
  • Усі школи, садочки, лікарні Львова можуть отримувати тепло: що для цього потрібно
17:38, Сьогодні

Усі школи, садочки, лікарні Львова можуть отримувати тепло: що для цього потрібно

Усі школи, садочки, лікарні Львова можуть отримувати тепло: що для цього потрібно

Усі бюджетні установи Львова – школи, садочки, лікарні та поліклініки та інші бюджетні заклади, можуть отримати тепло на підставі листів-звернень, скерованих до ЛМКП «Львівтеплоенерго». Станом сьогодні на ранок опалення отримувало 5 установ – 4 лікарні та оранжерея.

Про це повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин.

«Наше теплопостачальне підприємство Львівтеплоенерго готове подати опалення усім бюджетним установам, які скерують відповідні звернення.

Так, на підставі таких звернень опалення ще з минулого тижня подається до Львівської обласної клінічної лікарні, що на вул. Чернігівська,7, оранжереї на вул. Пекарська, 71, лікарні св. Анни, що на вул. Мечникова, 8, «Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру", що на вул. Зелена, 477 та Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру, що на вул. Гашека, 2а.

Щодо подачі опалення до житлових будинків, то готові подати тепло і населенню, але для цього середньодобова температура протягом трьох дів має бути нижче 8 градусів. Натомість на сьогодні є ще близько сотні будинків, які досі не підписали акти готовності будинку до зими. Більшість з них – це будинки ОСББ і ЖБК. Тому, вчергове просимо їх пришвидшитись і оперативніше завершити оформлення документів, щоб теплопостачальне підприємство мало підстави подати тепло до будинків», - розповів Орест Тимчишин.

Читайте також: У Львові запустять новий автобусний маршрут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#школи #тепло #опалення #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...