• Головна
  • У Львові запустять новий автобусний маршрут
15:40, Сьогодні
Надійне джерело

У Львові запустять новий автобусний маршрут

У Львові запустять новий автобусний маршрут

Депутати Львівської міської ради затвердили дорожню карту запуску громадського транспорту до Центру дитячої медицини "Охматдит". Це рішення було ухвалено під час засідання комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності.

Йдеться про реалізацію електронної петиції «Запуск громадського транспорту по вулиці Лисенка до дитячої лікарні», яку сесія міської ради підтримала у вересні цього року. Про це повідомив Інформаційний портал депутатів у Facebook.

У відповідь на ухвалу, управління транспорту розробило новий автобусний маршрут «АС «Західна» - вул. Барвінського (Охматдит)», який уже було погоджено з керівництвом лікарні.

Маршрут охоплює важливі напрямки, такі як Самбірський, Пустомитівський, Дрогобицький, Турківський та Яворівський райони, що забезпечить зручний доступ до "Охматдиту" для пацієнтів та працівників.

«Ми вітаємо запуск такого маршруту, адже його справді довго чекали батьки маленьких пацієнтів лікарні, а також самі працівники. Я також запропонував виїхати спільно з департаментом міської мобільності на вулицю Барвінського, щоб розглянути можливість облаштування альтернативних паркувальних зон для мешканців. Вся вулиця запаркована, і автобусу буде дуже складно проїхати. На місці ми вирішимо цю проблему», - прокоментував голова комісії, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

У подальшому схема руху автобусного маршруту буде направлена на погодження до Управління поліції Львівської області. Після отримання висновку щодо безпечного курсування маршруту, буде оголошено конкурс на його обслуговування.

Читайте також: Три автобуси у Львові змінять маршрут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#автобусний_маршрут #автобус_львів #курсування_автобусу_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,43
41,48
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...