• Головна
  • У Львівській філармонії відкриють новий артпростір
15:12, Сьогодні
Надійне джерело

У Львівській філармонії відкриють новий артпростір

У Львівській філармонії відкриють новий артпростір

У Львівській національній філармонії відкриється новий мистецький майданчик "ФілАрт".

17 жовтня у фоє Львівської національної філармонії ім. М. Скорика в рамках міжнародної акварельної виставки проєкту "Моє серце з тобою" відкриється новий виставковий простір під назвою "ФілАрт". Відтепер цей майданчик можна буде відвідувати щодня з 15:00 до 18:00 години.

Виставка представить роботи 29 відомих акварелістів, які підтримують українців, з 18 країн, включаючи Бельгію, Канаду, Японію, Мексику, Нідерланди, Францію, Уругвай, Коста-Ріку, Швецію, Болгарію, Молдову, Албанію, Італію, Литву, Німеччину, Польщу, Чехію та інші.

Ініціаторка проєкту, амбасадорка Світової академії мистецтв (Франція), президентка української філії IWS Ukraine та членкиня Консультативного комітету IWS Globe Art Network Галини Отчич зазначила, що ідейним поштовхом для організації цієї міжнародної події стала робота "Чи знають, що зараз Різдво?", створена бельгійським художником Клодом Бергмансом. Цю роботу він надіслав до Львова навесні 2024 року з проханням передати її та кілька інших творів для збору коштів на допомогу українцям, зокрема дітям.

Серед значних робіт, представлених на виставці, також творчість Атанура Догана, Карстена Віланда, Станіслава Пшевлоцкого, Сергія Лисого та інших.

Читайте також: У Львові створили новий мобільний додаток для подорожей регіоном: деталі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#артпростір_львів #львівська_філармонія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,42
41,47
EUR
45,40
45,48
PLN
10,55
10,60
Оголошення
live comments feed...