• Головна
  • Захворюваність на Львівщині: понад 9 тисяч звернень через застуду
14:04, Сьогодні
Надійне джерело

Захворюваність на Львівщині: понад 9 тисяч звернень через застуду

Захворюваність на Львівщині: понад 9 тисяч звернень через застуду

У Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб повідомили, що за минулий тиждень в області зросла кількість звернень до лікарів через симптоми застуди.

Кількість випадків зросла на 4,8%, і загалом зареєстрували 9 283 хворих. Однак варто зазначити, що рівень захворюваності наразі на 13% нижчий від епідемічного порогу. Особливо насторожує те, що понад половину хворих, а саме 51,9%, складають діти. Про це повідомили у ЛОДА.

Крім того, за минулий тиждень підтвердили 68 випадків COVID-19, два з яких мали летальні наслідки. Жертвами стали чоловіки з важкими супутніми захворюваннями.

У зв'язку з цим у Міністерстві охорони здоров'я України наголошують на важливості вакцинації проти грипу та COVID-19. Це найефективніший спосіб захисту від цих інфекційних захворювань.

Важлива інформація про вакцинацію:

  • Проти грипу: Вакцинація рекомендована щорічно, оскільки штами вірусу змінюються. Вакцину можна придбати в аптеках, і всі наявні препарати проходять суворий державний контроль якості, що гарантує їхню безпеку та ефективність.
  • Проти COVID-19: Вакцинація залишається безоплатною для всіх охочих. Для отримання щеплення необхідно звернутися до свого сімейного лікаря, який допоможе організувати вакцинацію.

Читайте також: На Львівщині 4-річна дитина померла від коронавірусу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#захворюваність_на_львівщині #грві_на_львівщині #коронавірус_на_львівщині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,42
41,47
EUR
45,40
45,48
PLN
10,55
10,60
Оголошення
live comments feed...