• Головна
  • У лікарнях Львова залишається 11 постраждалих внаслідок масштабної ДТП
17:03, Сьогодні
Надійне джерело

У лікарнях Львова залишається 11 постраждалих внаслідок масштабної ДТП

У лікарнях Львова залишається 11 постраждалих внаслідок масштабної ДТП

Станом на сьогодні, 12 жовтня, у лікарнях Першого медобʼєднання Львова залишається 11 пацієнтів, які постраждали внаслідок вчорашньої ДТП на трасі Київ-Чоп. Лікарі продовжують надавати їм всю необхідну медичну допомогу.

Так, у лікарні святого Пантелеймона перебуває 6 пацієнтів. Одна пацієнтка досі залишається у палаті інтенсивної терапії у важкому стані з важкою поєднаною травмою. Ще 3 пацієнтів є у стані середньої важкості, 2 постраждалих мають легкі ушкодження.

У лікарні святого Луки зараз перебуває 5 пацієнтів. Із них 2 мають важку політравму та перебувають у важкому стані в палаті інтенсивної терапії. Інші 3 постраждалих є у стані середньої важкості, їх стан стабільний.

Водночас, усіх 6 дітей, яких вчора госпіталізували до лікарні святого Миколая, після наданої допомоги уже виписали з лікарні у задовільному стані.

Нагадаємо, у вчора зранку у ДТП потрапили автобус міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажний автомобіль «Нової пошти» та кілька легковиків. До надання допомоги постраждалим залучили 20 бригад екстреної медичної допомоги. Серед постраждалих – мешканці Одеси, Хмельницького, Вінниччини, Харківщини, Миколаївщини, Львівщини, а також громадяни зі Швейцарії.

Читайте також: Львівські онкологи прооперували 42-річну жінку з двома видами раку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівська_лікарня #постраждалі #лікарня_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,42
41,45
EUR
45,48
45,53
PLN
10,55
10,60
Оголошення
live comments feed...