• Головна
  • Утримували та били: троє чоловіків незаконно позбавили волі свого знайомого на Львівщині
15:09, Сьогодні
Надійне джерело

Утримували та били: троє чоловіків незаконно позбавили волі свого знайомого на Львівщині

Утримували та били: троє чоловіків незаконно позбавили волі свого знайомого на Львівщині

У Львівській області затримали трьох чоловіків, які незаконно позбавили волі свого знайомого, вимагаючи у нього гроші. За скоєне їм загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Інцидент стався 11 жовтня в одному з сіл Львівського району, де четверо знайомих, серед яких троє чоловіків (двоє з 29-річним віком та один 19-річний) і 23-річна жінка, розпивали спиртні напої. Під час спільного відпочинку троє з компанії звинуватили 29-річного чоловіка у крадіжці грошей і почали вимагати повернути нібито вкрадене.

Зловмисники насильно утримували потерпілого в будинку, не дозволяючи йому залишити приміщення. Коли він заперечив свою провину, вони побили його, знімаючи процес на мобільний телефон, а потім надіслали відео його матері з вимогою повернути гроші. Побачивши, що її син у небезпеці, жінка звернулася до поліції.

Оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб відділення поліції №1 Львівського районного управління оперативно встановили місце, де утримували потерпілого, і затримали зловмисників відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, під процесуальним керівництвом Жовківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Максимальне покарання за цією статтею — до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину та обрання їм запобіжних заходів.

Читайте також: До львівських клубів прийшли ТЦК

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#побиття #незаконне_позбавлення_волі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,42
41,45
EUR
45,48
45,53
PLN
10,55
10,59
Оголошення
live comments feed...