• Головна
  • У Львові провели перші Ігри Незламних, - ФОТО, ВІДЕО
15:04, Сьогодні

У Львові провели перші Ігри Незламних, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові провели перші Ігри Незламних, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові вперше провели комплексні змагання серед учасників бойових дій – Ігри Незламних 2024. За два дні змагань у 6 видах спорту повправлялись 55 учасників.

Все почалося з 2023 року, коли команді управління спорту та молодіжної політики Львова було довірено провести у Львові національний відбір Ігор Нескорених. Це стало точкою відліку розвитку спорту військових у Львові, повідомляє пресслужба ЛМР.

Далі було створено унікальний та перший в Україні відділ спорту військових, прийнято декілька програм з безкоштовними спортивними послугами для військовослужбовців, ветеранів та членів сімей загиблих захисників, введено систематичні тренування для них з різних видів спорту.

Перші Ігри Незламних відбувалися впродовж двох днів. Учасники, а ними стали 55 учасників бойових дій, взяли участь у змаганнях з 6 видів спорту: веслування на тренажерах, настільний теніс, пауерліфтинг, петанк, плавання та стрільба з лука.

У Львові провели перші Ігри Незламних, - ФОТО, ВІДЕО , фото-1

Особливим завершенням змагань став показовий матч від вже легендарної команди ФК «Покрова-АМП» (футбол для ветеранів, які мають ампутації). Матч дав змогу учасникам змагань дізнатися про нові можливості.

У Львові провели перші Ігри Незламних, - ФОТО, ВІДЕО , фото-2

«Наші Ігри Незламних – це необхідність та вимога часу. Це про системність та закріплення набутих на тренуваннях навичок та застосування їх на практиці. Ці змагання – історія не про якісь здобутки чи медалі. Перш за все, це про незламність та перемогу над собою. Про можливість кидати виклик обставинам і знаходити в собі силу рухатися далі», – наголошує Антон Нікулін, начальник управління спорту та молодіжної політики Львівської міської ради.

У Львові провели перші Ігри Незламних, - ФОТО, ВІДЕО , фото-3

Організатори, а це управління спорту та молодіжної політики ЛМР спільно з ЛКП «Спортресурс» та Unbroken.Foundation, планують проводити такі змагання систематично, розділивши їх на сезони – весна, літо та осінь.

Читайте також: Львів’янин отримав бронзову медаль Чемпіонату світу з шосейного велоспорту

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ІгриНезламних
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,36
41,40
EUR
45,47
45,53
PLN
10,55
10,60
Оголошення
live comments feed...