• Головна
  • У Львові відбулася прем'єра фільму про українську армійську авіацію “Підйомна сила”
Новини компаній
12:03, Сьогодні

У Львові відбулася прем'єра фільму про українську армійську авіацію “Підйомна сила”

Новини компаній

9 жовтня у кінотеатрі “Планета Кіно” презентували перший фільм про українську армійську авіацію “Підйомна сила”, а вже з 10 жовтня квитки на фільм доступні у кінотеатрах. Над стрічкою працювали режисер Олександр Стратієнко, авіатор Тімур Фаткуллін та команда Aerotim.

Фільм розповідає про роботу українських пілотів і пілотес, місії під час повномасштабної війни та роботу в надскладних умовах. За жанром “Підйомна сила” – це документальний екшн. Рівень зйомок фільму нагадує голлівудський блокбастер, але всі епізоди відзняті в режимі реального часу при виконанні реальних завдань. Тож героями фільму стали не каскадери чи дублери, а справжні борттехніки, інженери, авіанавідники та бойові пілоти, які зараз стоять на захисті України. Усі історії в фільмі – це реальні історії героїв, які ще не чув світ.

Загалом весь процес, від перших зйомок “Підйомної сили” до фінального монтажу, тривав близько року. Самі ж зйомки проходили у Полтаві, Костянтинівці, Словʼянську, Харкові, Києві та Львові. До стрічки увійшли як сміливі операції авіаторів, так і їхні особисті історії, що відкриває глядачам пілотів з іншого боку.

“Основна ціль фільму – це висвітлення особливості та специфіки роботи армійської авіації , та передати почуття та характер людей, з яких цей окремий світ складається. Ідейно ми хотіли розповісти історії про наших героїв, яких до цього світ ще не чув. Передати їхній дух та надихнути глядача. У фільми ми розкриваємо питання мотивації, специфіки роботи, внутрішніх почуттів та переживань, підтримки військових та України загалом.” – каже режисер Олександр Стратієнко.

Допрем'єрний показ фільму “Підйомна сила” у Львові відвідали: Влад Хільченко, Меліса Садик, Руся Данілкіна, пацієнти SuperhumansCenter та інші.

Дивіться фільм у кінотеатрах свого міста з 10 жовтня. Стрічку в прокат випускає кінодистриб'юторська компанія B&H Film Distribution Company.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,38
41,42
EUR
45,47
45,52
PLN
10,55
10,62
Оголошення
live comments feed...