• Головна
  • У Львові судитимуть державного реєстратора, який намагався незаконно перереєструвати приміщення вартістю 1,25 мільйона гривень
16:32, Сьогодні

У Львові судитимуть державного реєстратора, який намагався незаконно перереєструвати приміщення вартістю 1,25 мільйона гривень

У Львові судитимуть державного реєстратора, який намагався незаконно перереєструвати приміщення вартістю 1,25 мільйона гривень

Обвинувачений - державний реєстратор однієї з міських рад на Львівщині, з метою одержання неправомірної вигоди втрутився в роботу автоматизованої системи Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, вніс несанкціоновані зміни та в подальшому провів державну реєстрацію прав власності на нежитлові приміщення у Львові за іншою фізичною особою. 

Йдеться про приміщення лазні-пральні та котельні загальною площею майже 680 квадратних метрів. При цьому, чиновник достовірно знав, що під час проведення оборудки на ці об’єкти був накладений арешт. У такий спосіб була здійснена спроба незаконного відчуження майна, вартість якого становить більше 1,25 мільйона гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисника викрили слідчі спільно з оперативниками кримінальної поліції відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому ч.3 ст.365-2 (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: На Львівщині незаконно виробляли свічки відомого бренду, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #суд #поліція #зловживання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,36
41,40
EUR
45,56
45,60
PLN
10,55
10,63
Оголошення
live comments feed...