• Головна
  • У 2023 році Всесвітній день прибирання в Україні пройшов під девізом «Зробимо Україну чистою разом!» і об’єднав 24 міста.
Новини компаній
15:00, Сьогодні

У 2023 році Всесвітній день прибирання в Україні пройшов під девізом «Зробимо Україну чистою разом!» і об’єднав 24 міста.

Новини компаній
У 2023 році Всесвітній день прибирання в Україні пройшов під девізом «Зробимо Україну чистою разом!» і об’єднав 24 міста., фото-1

Дитячий розважальний центр «Країна Мрій», який працює в 9 містах України, долучився до ініціативи Всесвітнього дня прибирання. У кожному місті, де є центри, їхні співробітники активно взяли участь у місцевих акціях з прибирання.

 ООН офіційно визнала цей день міжнародним святом, яке тепер щорічно відзначається 20 вересня. Подія отримала всесвітнє визнання, ставши однією з найбільших мирних акцій у світі та перемігши на UN SDG Awards.

У 2023 році Всесвітній день прибирання в Україні пройшов під девізом «Зробимо Україну чистою разом!» і об’єднав 24 міста., фото-2

Ця акція не є першою для «Країни Мрій». Раніше, в Львові центр організовував екологічні заходи, зокрема, висадку дерев і кущів. Представники мережі наголошують, що їхня місія полягає в забезпеченні здорового дитинства, і чисте навколишнє середовище є важливою умовою для цього.

«Оскільки ми орієнтовані на сімейний відпочинок, наші акції з прибирання найчастіше проводяться в парках і скверах, де відпочивають родини», – зазначають керівники «Країни Мрій».

У 2023 році Всесвітній день прибирання в Україні пройшов під девізом «Зробимо Україну чистою разом!» і об’єднав 24 міста., фото-3

Мережа налічує 11 центрів у 9 містах, зокрема, по два заклади в Києві та Одесі. Кожен центр пропонує сімейні ресторани, професійних аніматорів та понад 15 різних ігрових зон для дітей різного віку.

Львів, вул. Стрийська, 45

https://www.krainamriy.fun

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,40
41,46
EUR
45,85
45,90
PLN
10,60
10,73
Останні новини
Оголошення
live comments feed...