• Головна
  • Запобіжний захід для Остапа Стахіва не змогли обрати вчетверте
14:01, Сьогодні
Надійне джерело

Запобіжний захід для Остапа Стахіва не змогли обрати вчетверте

Запобіжний захід для Остапа Стахіва не змогли обрати вчетверте

1 жовтня у Галицькому районному суді Львова з четвертої спроби не змогли обрати запобіжний захід для Остапа Стахіва. Підозрюваний подав клопотання про відвід прокурора і слідчого. Стахіва підозрюють у шахрайстві та поширенні інформації про розташування підрозділів Збройних сил України.

Про це повідомиляє Суспільне.

Засідання розпочалось о 10:18. Остап Стахів подав клопотання про відвід прокурора Олега Ковальчука через "ознаки фальсифікації доказів". Суддя заявив, що клопотання не є в межах розгляду справи про обрання запобіжного заходу і це має вирішувати слідчий суддя на іншому судовому засіданні.

Згодом Остап Стахів зачитав клопотання про відвід слідчого. У ньому йшлося, що нібито слідчий СБУ змовився з суддею Віктором Романюком, "щоб не проводити слідчих дій", і заявив, що подасть заяву у ДБР. Суддя відхилив клопотання. За його словами, щоб обрати запобіжний захід, участь слідчого необов'язкова. Також Романюк додав, що Стахів зловживає своїм правом на відвід.

Суддя Віктор Романюк оголосив перерву та пояснив причину такого рішення:

"Підозрюваний Стахів в черговий раз не погоджується з діями головуючого, він хоче оголосити відвід. Оголошується перерва в судовому засіданні. Ще раз наголошую: я не задовільняю клопотання Стахіва про щось там. А оголошую перерву у засіданні для того, щоб інший склад суду вирішив питання щодо мого відводу в іншому судовому засіданні", — каже Віктор Романюк.

Клопотання розглянуть 2 жовтня.

Читайте також: У Львові суд втретє не зміг обрати запобіжний захід Остапу Стахіву

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#остап_стахів #стахів #псевдоактивіст #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...