• Головна
  • З прифронтових районів Запорізької області на Львівщину евакуювали 18 малюків
17:09, Сьогодні
Надійне джерело

З прифронтових районів Запорізької області на Львівщину евакуювали 18 малюків

З прифронтових районів Запорізької області на Львівщину евакуювали 18 малюків

Із Запорізької області, де через посилення бойових дій ускладнена безпекова ситуація, до Львівщини евакуювали 18 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Разом з дітьми приїхали також їх супроводжуючі.

Про це інформує Львівська ОВА.

Як розповів начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис, малюкам від 1 до 5 років. Їх поселили у одному із закладів для дітей Львівщини.

Станом на сьогодні у Львівській області тимчасово перебуває понад 200 евакуйованих дітей (в складі евакуйованих закладів), які розміщені у 15 закладах Львівської області.

«Також на території області діє 4 дитячих будинків сімейного типу та 4 прийомні сім'ї, які виховують 38 дітей, 73 сімей опікунів/піклувальників, в яких виховують 103 дітей-сиріт/дітей, позбавлених батьківського піклування, які прибули із зони бойових дій. Дякуємо партнерам з БО «БФ «Нові Горизонти для дітей Україна» та Волонтерській спільноті Медико-психологічна допомога Львівщини за постійну поміч в зустрічі та переміщенні дітей», – додав Володимир Лис.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Запоріжжя #діти #евакуація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...