• Головна
  • На автобусних маршрутах у Львові посилили перевірку контролерів
18:01, Сьогодні
Надійне джерело

На автобусних маршрутах у Львові посилили перевірку контролерів

На автобусних маршрутах у Львові посилили перевірку контролерів

На деяких автобусних маршрутах у Львові почастішали перевірки контролерів ЛКП «Львівавтодор».

Разом із представниками перевізників цього тижня запустили спільний пілотний проєкт. Його мета – підвищення дисципліни оплат серед пасажирів та покращення культури обслуговування водіями. Про це повідомили у «Львівавтодор».

Як йдеться у повідомленні, частина інспекторів-контролерів здійснюватимуть перевірку у громадському транспорті за участі представників перевізників. Такі пілотні групи вже працюють на маршрутах АТП-1, а незабаром і на маршрутах інших перевізників.

Тандем із інспекторів-контролерів та представника перевізника протягом дня посилено працюватимуть на окремих маршрутах, які щоразу визначаються вибірково. Тобто протягом рейсу такі перевірки можуть відбуватися майже через кожну зупинку.

До прикладу, цієї середи протягом одного дня на автобусному маршруті №47А було здійснено понад 14 тисяч перевірок пасажирів. Відповідно тих осіб, які їхали від початку маршруту до кінцевої зупинки, могли перевіряти і по 5-6 разів. Така посилена присутність контролю на лінії більше стимулює пасажирів сумлінно сплачувати свої поїздки. Якщо порівнювати цей день з аналогічним днем минулого тижня, кількість оплат зросла на 7%.

Новий підхід має сприяти підвищенню відповідальності пасажирів при оплаті проїзду, а також профілактиці порушень водіїв.

Читайте також: До Львова приїде митрополит Епіфаній

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#контролери #лкп #громадський_траснпорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...