• Головна
  • На Львівщині чоловік із ножем напав на двох перехожих, загинула жінка
14:03, Сьогодні
Надійне джерело

На Львівщині чоловік із ножем напав на двох перехожих, загинула жінка

На Львівщині чоловік із ножем напав на двох перехожих, загинула жінка

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві незнайомої жінки та замаху на вбивство чоловіка.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

27 вересня у Червонограді перехожий без видимої причини напав на незнайомих жінку та чоловіка, які сиділи на лавці та завдав їм чисельних ударів ножем.

В подальшому від отриманих поранень жінка померла у лікарні, чоловік - госпіталізований та перебуває у реанімації. Нападник з місця події втік. До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблої та пораненого – ними виявились мешканці Закарпаття.

Жінці було 44 роки, чоловіку – 40.

Проведеними заходами поліцейські оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 34-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема й за вбивство.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.1 п.7 п.13 ч.2 ст.115 (Закінчений замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з хуліганських мотивів та особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Львові водій «Шевроле» збив пішохода, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#напад_з_ножем #шептицький #загинула_жінка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...