• Головна
  • Ринок праці у Польщі: наближається інтенсивний період
Партнерський матеріал
11:10, Вчора

Ринок праці у Польщі: наближається інтенсивний період

Партнерський матеріал

Ринок праці у Польщі трансформується та розпочинає тим активнішу фазу, чим ближче святковий сезон. Вже з початку осені багато компаній розпочали підготовку до важливих дат, у тому числі Black Friday. І люди, і компанії заздалегідь готуються до цього. Далі на черзі День Святого Миколая та Різдво.

Саме тому значно підвищується попит на робочу силу в багатьох галузях, насамперед у роздрібній торгівлі, гастрономії, послугах, пов’язаних із підготовкою до свят, на складах підприємств, у логістиці, особливо яка стосується електронної комерції. Це актуально для українців, які знаходяться в пошуку роботи в Польщі, адже є чудова нагода для отримання більш стабільного працевлаштування з гарним окладом. Саме тому до кінця року будуть значні шанси заробити додаткові кошти, працюючи понаднормово.

Які галузі будуть мати особливий попит?

Протягом останніх років спостерігається стабільне зростання попиту на сезонних працівників напередодні свят. Це особливо стосується таких галузей:

  1. Складські роботи. Ця галузь залишається провідною, тому потребує великого збільшення чисельності працівників перед святковим періодом. Причина полягає у збільшенні обсягів онлайн-замовлень. Відповідно є потреба у збільшенні кількості персоналу на складах, щоб опрацьовувати, пакувати, відправляти замовлення. Сильні навантаження розпочинаються безпосередньо з «Чорної П’ятниці».

  2. Логістика. Тут є потреба у виконанні більшої кількості доставлень, у тому числі понаднормово, в нічні зміни. З-поміж популярних вакансій: вантажники, збирачі замовлень, оператори складської техніки, водії навантажувачів.

  3. Роздрібна торгівля. Період розпродажу та підготовки до свят – пік активності в цій галузі. У магазинах виникає потреба в додаткових співробітниках для обслуговування збільшеного потоку покупців, поповнення товарів на полицях, роботи на касі та клієнтських служб підтримки тощо. Для українців, особливо за наявності досвіду в такій сфері та гарного рівня мови, це перспективна можливість отримати тимчасове, а може, й постійне місце роботи. Роздрібні мережі пропонують конкурентоспроможні умови праці, бонуси за роботу у вихідні дні та гнучкий графік.

  4. Гастрономія та послуги. Сезон свят – це час для вечер, зустрічей і корпоративних заходів. Ресторани, кафе й інші заклади громадського харчування активно наймають персонал. Це потрібно, щоб нормально обслуговувати збільшену кількість клієнтів, своєчасно поратися з замовленнями, в тому числі на доставлення. З-поміж популярних вакансій – кухарі, офіціанти, помічники на кухні, баристи. Така праця часто пов’язана з роботою у вечірні години, вихідні дні, що дає змогу отримати гарну надбавку до звичної заробітної плати.

  5. Виробничі підприємства. Окремі компанії, що спеціалізуються на виробництві товарів для періоду свят, наприклад, іграшок, новорічних прикрас, текстилю, додатково набирають працівників, аби мати змогу нормально виконувати тимчасові замовлення. Це гарне рішення для тих, хто шукає короткострокову роботу на виробництві, особливо, якщо є навички роботи з обладнанням або пакуванням.

Деякі інші галузі також готові наймати додаткових працівників на святковий період. І компанія Grupa Progres уже готує базу з актуальними вакансіями для клієнтів.

Плюси праці в сезонний період

Святковий сезон значно підвищує кількість вакансій. Також для робітників створюються гарні умови для отримання додаткових прибутків. З-поміж переваг сезонної роботи в Польщі для українців можна виділити:

  • підвищену оплату праці, особливо у вихідні та святкові дні, нічні зміни;
  • понаднормову роботу – можливість збільшити власний заробіток;
  • гнучкий графік – іноді є можливість вибирати зручні години роботи, наприклад, тільки у вихідні чи святкові дні для сумісництва з постійним місцем праці;
  • досвід праці в Європі – це надалі підвищує можливості отримати більш оплачуване місце роботи для постійного працевлаштування.

Наша агенція праці в Польщі пропонує актуальні вакансії на сезонний і постійний час. Ми співпрацюємо з багатьма роботодавцями, тому можемо роботи пропозиції з перших рук із гарним окладом і вигідними умовами. З компанією «Група Прогрес» українці будуть мати широкі можливості для працевлаштування на майбутній святковий період у Польщі. Звертайтеся до нас, щоб отримати повноцінну консультацію та підібрати вакансію з урахуванням власних потреб.

Grupa Progres допоможе вам з пошуком безплатних вакансій. Ми ознайомимо вас з потенційними умовами праці та проконсультуємо з питань працевлаштування. Будь ласка, відправте своє резюме на ел. скриньку [email protected] Також ми підготували анкету для людей, які на даний час знаходяться у Польщі. У ній можна залишити свої контактні дані, а також ваше поточне місце проживання у Польщі. Надсилайте резюме або ж заповнюйте анкету: https://www.interankiety.pl/f/WwNVgxgw

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Grupa Progres #робота у Польші #робота для українців у Польщі #Група Прогрес
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,35
41,44
EUR
46,29
46,35
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...