• Головна
  • У Львові системи опалення 52% житлових будинків вже заповнені водою
14:12, Сьогодні

У Львові системи опалення 52% житлових будинків вже заповнені водою

У Львові системи опалення 52% житлових будинків вже заповнені водою

Львів готується до опалювального сезону 2024-2025 р. За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», вже розпочався процес заповнення внутрішньобудинкових систем опалення теплоносієм (водою).

Однак, заповнюють лише ті будинки, які мають підписані акти готовності будинку до зими. Станом на сьогодні заповнено 52,3% будинків з центральним опаленням. Найнижчий відсоток заповнення у будинках ОСББ, повідомляє пресслужба ЛМР.

Як пояснюють у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, щоб вчасно отримати централізоване опалення, управителі будинків – управлінські компанії, ОСББ і ЖБК, впродовж літа мали перевірити і поремонтувати систему опалення у своєму будинку і підписати у Львівтеплоенерго акт готовності будинку до зими. Адже лише за наявності акту готовності теплоенерго зможе подати опалення.

Станом на сьогодні вже 52,3% систем опалення будинків заповнені. Акти готовності мають підписані майже 72% будинків з центральним опаленням.

Найнижчий відсоток підписаних актів готовності у будинків ОСББ. До прикладу, відсоток підписаних актів готовності у будинків, які на обслуговуванні управляючих компаній становить 90,6%, у будинках ЖБК – 58%, а у будинках ОСББ – 50%.

«Закликаємо голів правлінь, зокрема ОСББ і ЖБК, максимально швидко підготувати систему центрального опалення та підписати акти готовності до зими, бо без цього процедурно не можливо проводити наступні кроки, для подачі опалення. Зокрема розпочати заповнювати будинок теплоносієм (водою)», - наголошують у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Топ найдешевших будинків Львова у вересні - ФОТО



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #опалення #вода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,45
EUR
46,20
46,43
PLN
10,84
10,88
Оголошення
live comments feed...