• Головна
  • У Львові затримали зловмисника, причетного до серії підпалів
11:50, Сьогодні
Надійне джерело

У Львові затримали зловмисника, причетного до серії підпалів

У Львові затримали зловмисника, причетного до серії підпалів

Поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у декількох підпалах, скоєних у Львові минулого тижня. Підозрюваний умисно пошкодив електрощитову, вікна навчального закладу, накриття скульптури Нептуна та майно закладів харчування в центрі міста.

Як повідомляє Львівська мерія, зловмисник виявився 19-річним жителем Львова. За його словами, на момент вчинення злочинів він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років.

У Львові затримали зловмисника, причетного до серії підпалів, фото-1

Поліція встановила, що зловмисник пошкодив вікна одного з львівських вишів на вулиці Театральній, намагався підпалити електрощитову на розі вулиці Театральної та площі Ринок.

Цієї ж ночі він пошкодив накриття фонтану зі статуєю Нептуна на розі площі Ринок, рекламні банери та декорації одного з кафе на вулиці Театральній, а також накриття тераси та декорації закладу харчування на вулиці Братів Рогатинців.

«Міські камери також зафіксували, як вночі чоловік підпалював скульптуру Нептуна на площі Ринок, однак, на щастя, йому це не вдалося і скульптура залишилась неушкодженою. Ми одразу почали співпрацю з поліцією, надали всі відео з камер спостереження, щоб якомога швидше затримати зловмисника. Дякуємо правоохоронцям за фахову роботу», – зазначив Євген Бойко, керуючий справами виконкому Львівської міської ради.

Вивчивши, поліцейські встановили місце перебування палія та затримали його. Наразі триває досудове розслідування, встановлюється сума збитків. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до вчинення інших подібних злочинів.

Читайте також: Вогняна ніч у Львові: у місті Лева майже одночасно відбулось вісім підпалів, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #підпали #підозрюваний #19-річний #хлопець
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,67
EUR
46,30
46,48
PLN
10,80
10,88
Оголошення
live comments feed...