• Головна
  • У Львові попрощаються із трьома загиблими захисниками
17:03, Сьогодні
Надійне джерело

У Львові попрощаються із трьома загиблими захисниками

У Львові попрощаються із трьома загиблими захисниками

У понеділок, 23 вересня, Львів попрощається трьома воїнами, які загинули, захищаючи Україну – Олегом Дяволюком, Тарасом Литвином та Олексієм Корнієнком. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемоній прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це повідомили у ЛМР.

Прощання із захисниками Олегом Дяволюком та Тарасом Литвином розпочнуться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а о 11: 30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля Олега Дяволюка поховають на Личаківському кладовищі, а прощання із Тарасом Литвином продовжиться о 12:45 у місцевому храмі села Миклашів (Церква Різдва Пресвятої Богородиці). Після цого воїна поховають на місцевому кладовищі.

Чин похорону Олексія Корнієнка відбудеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а о 14:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Воїна поховають на Личаківському кладовищі.

Довідково

У Львові попрощаються із трьома загиблими захисниками, фото-1

Олег Дяволюк (04.08.1999-09.08.2024) Уродженець села Лагідне (раніше – Кірове) Запорізької області.

Навчався у місцевій середній загальноосвітній школі. Згодом здобув професійно-технічну освіту у колишньому Молочанському професійному аграрному ліцеї.

Завершивши навчання, почав працювати у сільськогосподарській сфері. Захоплювався технікою.

Із початком повномасштабного вторгнення родина Олега Дяволюка була змушена покинути рідний дім та переїхати до села Хоросно Львівської області. Тут він добровольцем вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Олега Дяволюка залишилися дружина, двоє дітей і велика родина.

Тарас Литвин (05.09.1991-29.11.2023) Львів’янин.

У Львові попрощаються із трьома загиблими захисниками, фото-2

Навчався у Миклашівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад». Згодом здобув освіту у приватному закладі «Молодіжний навчальний центр імені святого Івана Боско».

Після завершення навчання працював у сфері надання послуг з охорони власності у місті Львові, впродовж певного періоду перебував за кордоном. У вільний час захоплювався музикою, їздою на велосипеді та подорожами, обожнював тварин. За словами близьких, був «винятковим патріотом своєї держави».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив суверенітет та територіальну цілісність України на південному напрямку у лавах 117-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Тараса Литвина залишилися батьки, сестра, племінниця та кохана дівчина.

Олексій Корнієнко (30.12.1993-16.09.2024) Уродженець села Мирогоща Друга Рівненської області.

У Львові попрощаються із трьома загиблими захисниками, фото-3

Навчався у Мирогощанському ліцеї Мирогощанської сільської ради. Закінчив Мирогощанський аграрний фаховий коледж за спеціальністю «Виробництво і обробка продукції тваринництва». Згодом вступив до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Працював у ресторанній сфері у місті Львові. За словами рідних, Олексій Корнієнко був «добрим, вірним другом, люблячим чоловіком, братом та сином; з нетерпінням чекав на народження донечки». Любив солодощі, тварин та музику. Мріяв відкрити власну кавʼярню.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боровся із ворогом у лавах 1-го прикордонного Донецького загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

У Олексія Корнієнка залишилися мама, вагітна дружина та сестра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #прощання_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...