• Головна
  • Львівській «Рух» відібрав очки у «Динамо», - ФОТО, ВІДЕО
20:35, Сьогодні

Львівській «Рух» відібрав очки у «Динамо», - ФОТО, ВІДЕО

Фото: ФК «Динамо»

Фото: ФК «Динамо»

У 7-му турі УПЛ «Рух» завітав у Київ, де зустрівся з лідером чемпіонату – «Динамо».

Приємною новиною для «жовто-чорних» стало повернення у заявку львів’ян Юрія Климчука та Фредді Плюмана, які остаточно відновились від травм. Водночас у порівнянні з попереднім матчем Віталій Пономарьов не став змінювати стартову одинадцятку «Руху», повідомляє пресслужба львівського клубу.

Перший тайм пройшов за рівної гри. Втім перший момент у матчі створили саме «жовто-чорні»: Ігор Краснопір головою замикав подачу у виконанні Віталія Романа – голкіпер спіймав м’яч. «Динамо» відповіло, коли Бражко після розіграшу кутового пробив повз ворота. Згодом Остап Притула вивів Краснопіра на ударну позицію, але постріл нападника «Руху» ногою відбив Бущан.

А наприкінці тайму чудову нагоду відзначитись мали Ванат та Ярмоленко, але Ярослав Карабін відпрацював у захисті та завадив гравцям киян влучно пробити з близької відстані. 

Друга половина гри стартувала із забитого «рухівцями» м’яча: Олег Федор блискуче передачею розрізав захист «Динамо», а Краснопір влучно пробив, втім гол не зарахували через офсайд у форварда львів’ян. Кияни відповіли ударом Шапаренка зі штрафного – повз ворота.

Також після подачі з кутового бив Буяльський, але Олексій Сич заблокував цю спробу, а удар Ярмоленка в падінні через себе був надто неточним. Далі «Рух» втік у контратаку і Карабін зряче пробивав у дальній кут, але м’яч влучив у стійку. Ще одна контратака львів’ян закінчувалась передачею Карабіна на Краснопіра й Ігор знову не зумів переграти голкіпера «Динамо», адже Бущан грамотно скоротив дистанцію у цьому епізоді.

Тоді як Шапаренко згодом влучив у поперечину, пробиваючи з-за меж карного майданчика. Потім півзахисник киян мав ще один момент і цього разу вже Дмитро Ледвій здійснив блискучий сейв. А наприкінці гри на поле після тривалої паузи та відновлення від травми повернувся Юрій Климчук. За кілька миттєвостей лідер «жовто-чорних», який одразу ж отримав капітанську пов’язку, ударом головою влучив у поперечину.

У підсумку, яскравий матч закінчився безгольовою нічиєю. В наступному турі «Рух» зіграє вдома проти ковалівського «Колоса» у неділю, 29 вересня. Стартовий свисток поєдинку на «Арені-Львів» пролунає о 15:30.

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 7-й тур. «Динамо» (Київ) – «Рух» (Львів) 0:0

21 вересня 2024 року. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

Попередження: Холод, 44

«Рух»: Ледвій, Роман, Холод, Дідик, Сич, Підгурський, Федор, Притула (Семотюк, 84), Карабін (Клайвер, 84), Квасниця (Руніч, 77), Краснопір (Климчук, 88)

Читайте також: Львівській «Рух» розгромив «Інгулець», - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Динамо #Рух #УПЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...