• Головна
  • Осінню акцію «Подаруй місту дерево» продовжили до кінця вересня
13:19, Сьогодні
Надійне джерело

Осінню акцію «Подаруй місту дерево» продовжили до кінця вересня

Осінню акцію «Подаруй місту дерево» продовжили до кінця вересня

На прохання мешканців в місті збільшили кількість локацій для висадок в парках і продовжили термін прийому заявок для участі в осінній акції «Подаруй місту дерево». Тепер зареєструватись для участі в акції можна до 30 вересня.

Про це повідомила Львівська міська рада.

«До нас часто звертались мешканці, які хотіли висадити дерева в парках, але вільні лунки вже були заброньовані. Тому ми прийняли рішення додати ще 97 локацій для висадки в наших парках і відповідно продовжити термін акції. Відтепер кожен зможе обрати свій улюблений парк», – зазначила Галина Микітчак очільниця управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Додатково в межах акції пропонують висадити 31 дерево та 66 кущів у 9 парках громади: Скнилівському, Замарстинівському, парках Івана Павла ІІ, 700-річчя Львова, «На Валах», «Боднарівка», «Горіховий Гай», «Піскові озера» та парку Архангела Михаїла.

Охочі посадити саджанець можуть вибрати локацію та вид дерева зі сформованого , заповнити заявку, і після оплати долучитися до висадки. Акцію проводять уже четвертий рік поспіль.

Благодійник, який зголошується за спеціальною формою, закуповує саджанець – дерево чи кущ, а місто допомагає його привезти, посадити, встановити опори та забезпечити належний догляд.

Щоб долучитися до акції, заповніть електронну форму.

Після завершення прийому заявок з вами сконтактують та повідомлять про наявність і вартість саджанців та нададуть рахунок на оплату в обраний розсадник.

Загалом у межах акції охочі посадити саджанець можуть вибрати локацію та вид дерева зі сформованого переліку, заповнити заявку, і після оплати долучитися до висадки. Проспонсорувати дерево чи кущ можуть повнолітні українці, іноземці, юридичні особи чи підприємці.

Нагадаємо, що минулоріч за спонсорства мешканців у Львівській громаді висадали 369 дерев та кущів на загальну суму в понад 1,3 мільйона гривень. Акцію проводять уже четвертий рік поспіль.

За додатковою інформацією звертайтесь до управління екології за номером: +38 (032) 297-59-82 або пишіть на пошту управління [email protected] чи в.

Читайте також: Біля Львова з'явиться новий сквер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #акція #подари #місту #дерево
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...