• Головна
  • Як позбутися алкогольної залежності та чи це можливо
Новини компаній
16:30, 19 вересня

Як позбутися алкогольної залежності та чи це можливо

Новини компаній
Як позбутися алкогольної залежності та чи це можливо, фото-1

На алкогольну залежність страждає величезна кількість людей по всьому світу. Кількість людей, що страждають від алкоголізму за статистикою МОЗ України, близько 700 000 людей, які безпосередньо перебувають на обліку. Це близько 1,5 відсотка від усього населення, проте насправді від алкоголізму страждає набагато більше людей. Як правило, алкоголік не визнає своєї хвороби, тому переважно людина навіть не замислюється починати лікування. Кодування від алкоголізму ціна Львів – це можливість для кожного українця зробити крок у нове життя, де він буде вільний від залежності та зможе відновити свої звички та здоров’я.

Головні причини залежності

Тільки ті люди, які страждають психічними розладами, мають схильність до вживання алкоголю. В багатьох країнах СНД – це частина соціальної культури. Алкоголь присутній на більшості свят, зустрічей та подій, що сприяє постійному вживанню. Попри законодавчі обмеження щодо продажу алкоголю, контроль часто слабкий, і в багатьох місцях спиртне легко доступно навіть для підлітків. Соціальні фактори – це проблема, яка ще з раннього дитинства будує у людей невірне уявлення про алкоголь. Підшивка від алкоголізму Львів проводиться у клініці за попередньою консультацією лікаря та допомагає розв’язати причини залежності, які криються у:

  • Перш за все психологічних факторах. Постійні соціальні та економічні труднощі призводять до стресу, тривоги та депресії. Багато людей вдаються до алкоголю як способу зняття напруги або покращення настрою. Психологічні травми нерідко закладаються ще з самого дитинства, коли діти неусвідомлено брали приклад зі своїх батьків, які могли також вживати алкоголь, неповажно ставитися до дитини тощо.
  • Генетичні дослідження показують, що діти, які виросли в сім’ях, де були проблеми з алкоголем, мають більший ризик розвитку залежності від спирту через спадкову схильність.
  • Легкість доступу до алкоголю. Напружений спосіб життя, через який люди постійно шукають найдоступніші методи розслаблення, призводить до збільшення випадків його вживання. Алкоголь продається на кожному кроці та це велика проблема для тих, хто схильний до утворення залежностей. Популяризація вживання через рекламу та ЗМІ, у соціальних мережах, тільки погіршує ситуацію.

Через те, що вживання алкоголю завжди в першу чергу пов’язано з психологічними відхиленнями та низькою самоцінністю, головним методом лікування хвороби стає саме психотерапія та інші методи психологічного втручання.

Допомога психотерапевта

У клініках пропонують широкий спектр послуг, які можуть допомогти людині побороти залежність. Це й ретельна детоксикація, виведення з запою, кодування, підшивка. Проте головним методом лікування алкоголізму Львів залишається психотерапія. Чим може допомогти залежній людині психіатр?

  • Найголовніше – це виявлення глибинних причин залежності. Непропрацьовані травматичні події з дитинства, такі як насильство, емоційна занедбаність, втрати та багато інших факторів, можуть стати основою для розвитку залежності в дорослому віці. Люди часто вдаються до алкоголю як способу зняття тривожності. Психологічні проблеми, а саме депресія, відчуття ізоляції, спонукають людину шукати рішення. Якщо людина не вміє працювати з собою, вона знаходить найлегший шлях, який зазвичай полягає в алкоголі.
  • Психотерапевт допоможе пацієнту краще зрозуміти свої емоції, навчить виражати їх конструктивно та допоможе сформувати нові стратегії поведінки та реакції на тригерні ситуації.

Отримати допомогу можна просто зараз, звернувшись за консультацією у клініку за номерами + 38 (096) 765 35 77 або + 38 (099) 527 59 60

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кодування від алкоголізму ціна Львів #Центр реабілітації "Сім доріг"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...