• Головна
  • Найпоширеніші методи лікування алкоголізму у Львові
Новини компаній
10:00, Вчора

Найпоширеніші методи лікування алкоголізму у Львові

Новини компаній
Найпоширеніші методи лікування алкоголізму у Львові, фото-1

Алкоголізм торкнувся багато сімей та наразі тільки поширюється згідно зі статистикою. Кодування від алкоголю Львів здійснюється декількома поширеними методами: кодуванням, психотерапією, детоксикацією. В основі всіх методі лежить зміна поведінки залежного, тому важливо проходити курс лікування під наглядом психотерапевта.

Кодування: переваги та показання

Кодування – це поширений метод лікування алкоголізму, під час якого пацієнту створюють певну «установку» на утримання від вживання алкоголю. Вона може мати рівний характер в залежності від обраного методу кодування. Основна його ідея полягає в тому, щоб сформувати у пацієнта стійку неприязнь до спиртного або навіть страх його вживання, через загрозу серйозних наслідків для здоров’я, аж до смертельних випадків. Щоб цей метод спрацював у перспективі, важливо паралельно працювати над свідомістю залежного, змінюючи патерни мислення. Два головних метода кодування включають:

  • Медикаментозне кодування. Це один з найпоширеніших методів, при якому вводять препарати, що викликають негативні фізіологічні реакції на вживання алкоголю. Основні ліки, що використовуються: дисульфірам, налтрексон, вівітрол. Дисульфірам працює так, що він блокує фермент, що відповідає за розщеплення алкоголю в організмі. Це призводить до накопичення ацетальдегіду, продукту розпаду алкоголю, що викликає сильну інтоксикацію: головний біль, нудоту, блювання, прискорене серцебиття, судоми. Нерідко це може призвести до життєвої небезпеки. Налтрексон – це антагоніст опіоїдних рецепторів, що блокує дію ендорфінів, які викликають відчуття ейфорії під час вживання алкоголю.
  • Психотерапевтичне кодування методом Довженка. Це техніка гіпнотерапії, під час якої пацієнту вводять установку на тверезий спосіб життя. Під час сеансу психотерапевт використовує навіювання, щоб пацієнт підсвідомо прийняв відмову від алкоголю як єдиний варіант для збереження свого здоров’я та життя.
  • Когнітивно-поведінкова терапія. Цей метод допомагає пацієнту усвідомити свої психологічні тригери, які ведуть до вживання алкоголю, і розвивати нові стратегії поведінки, що допомагають уникати рецидивів.

Перш ніж провести процедуру кодування, сильно хворим проводиться кодування від алкоголізму Львів, щоб максимально очистити організм від токсинів.

Кодування: переваги

Багато сучасних клінік, які проводять комплексне лікування залежності, проводять кодування для своїх пацієнтів. Це допомагає їм психологічно легше перенести різку відмову від алкоголю та зміну способу життя. Кодування використовують завдяки його значним перевагам:

  • Швидкий ефект. Медикаментозні методи починають діяти вже через кілька годин після процедури, а психотерапевтичні – протягом кількох тижнів. Це дозволяє швидко контролювати потяг до алкоголю і уникнути рецидивів.
  • Довготривалий ефект. Залежно від обраного методу, кодування може тривати від кількох місяців до кількох років. Протягом цього часу пацієнт утримується від вживання алкоголю через страх перед можливими наслідками. Проте, якщо пацієнт водночас буде проходити психотерапію, страх не буде головним «двигуном» прогресу. За час дії препарату у пацієнта є можливість адаптуватися до тверезого способу життя.
  • Можливість комбінувати з іншими методами лікування.

Кодування використовується як частина комплексного лікування алкогольної залежності, починаючи з лікування від алкоголю Львів, поєднуючись з психотерапією, реабілітацією та підтримуючими програмами. Це дозволяє досягти більш тривалого та стабільного результату. Почати лікування ви можете, звернувшись до клініки: + 38 (096) 765 35 77 або + 38 (099) 527 59 60

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...