• Головна
  • У Львові перероблять велодоріжку на проспекті Чорновола
11:33, Вчора

У Львові перероблять велодоріжку на проспекті Чорновола

 У Львові перероблять велодоріжку на проспекті Чорновола

Акціонерне товариство “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Євротек інвест”, що виконувало роботи на проспекті Чорновола, 93, відхилилося від проєкту, погодженого у міській раді. Відтак недоліки, які допустили робітники під час робіт, вони ж виправлять.

Про це повідомили в Шевченківській районній адміністрації.

Вчора, 17 вересня, на просп. Чорновола, 93 (поблизу Арсену) представники Шевченківської районної адміністрації зустрілись із підприємцями. На зустрічі домовилися, що підрядник усуне недоліки та виконає роботи згідно з проектом, погодженим Львівською міською радою.

“Підприємці отримали дозвіл на проведення робіт до кінця року. Зокрема, бізнес мав облаштувати благоустрій та підвести велодоріжку до існуючого перехрестя. Та як з’ясувалось, у ході робіт підприємці відступили від погодженого у департаменті архітектури та просторового розвитку проєкту і “скоротили” відрізок велодоріжки, яка через це стала небезпечною. Відтак сьогодні оперативно зустрілись із представниками товариства і домовились, що вони усунуть недоліки. Переробляти цю частину велодоріжки будуть вже від завтра. Після цього продовжать мощення хідника,” — говорить Ірина Джурик, голова Шевченківської районної адміністрації.

Читайте також: У Львові перебудують перехрестя на вулицях Стрийська – Рубчака: що зміниться

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #велодоріжка #проспектЧорновола
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...