• Головна
  • На Львівщині відзначили рятувальників
13:48, 17 вересня
Надійне джерело

На Львівщині відзначили рятувальників

На Львівщині відзначили рятувальників

Сьогодні, 17 вересня, у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулись заходи з нагоди відзначення професійного свята – Дня рятувальника.

Як повідомили у Львівській ОВА, рятувальників привітав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик.

«Хочу вам сказати – дякую. За вашу щоденну працю, жертовність, за те, що ризикуючи своїм життям ви рятуєте наші. Ми зараз живемо у надзвичайно складний час, час викликів для кожного з нас і для нашої держави загалом, але саме ви щодня йдете туди, де небезпечно, де ціною невдачі є людські життя. Попри це ви - мужні, героїчні, ефективні. Бажаю завжди повертатись після виконання завдань», - зазначив перший заступник.

Також Андрій Годик вручив рятувальникам подяки Львівської ОВА.

Як розповів начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області Юрій Кагітін лише за цей рік підрозділи управління ліквідували 3,5 тисячі пожеж та врятували понад 150 людей.

«Ми щодня виїжджаємо на гасіння пожеж, ліквідацію надзвичайних ситуацій, надаємо допомогу людям під час дорожньо-транспортних пригод, наші піротехніки знешкоджують вибухонебезпечні предмети, які залишились на території області ще з Другої Cвітової війни, надаємо допомогу під час агресії підступного ворога, обстрілів тощо»,- наголосив Юрій Кагітін.

Рятувальники Львівщини допомагають колегам і в найгарячіших точках нашої держави, виконують обов’язок із захисту Батьківщини у лавах ЗСУ.

В межах заходу загиблих рятувальників та всіх полеглих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

Читайте також: Рятувальники Львівщини деблокували з автівки загиблих в ДТП

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #рятувальники #професійне #свято
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...