• Головна
  • 16 років тому зруйнувала повінь: на Львівщині закінчують ремонтувати міст
10:25, 15 вересня
Надійне джерело

16 років тому зруйнувала повінь: на Львівщині закінчують ремонтувати міст

16 років тому зруйнувала повінь: на Львівщині закінчують ремонтувати міст

У Львівській області завершують ремонт моста через річку Дністер, що розташований на автомобільній дорозі Монастирець-Поляна на території Комарнівської громади.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Як йдеться у повідомленні, торік підрядна організація ПП «ТРАНС-СЕРВІС» вже виконала основний комплекс передбачених робіт з будівництва цього мосту. На об’єкті виконали:

  • монтаж металевих балок прогонової будови;

  • влаштування монолітної залізобетонної плити;

  • бетонування конусів мосту;

  • влаштування перильного та бар’єрного огородження.

Наприкінці 2023 року споруду відкрили, але в обмеженому режимі для користування місцевими жителями та проїзду екстрених служб. Цьогоріч запланували завершити ремонтні роботи в повному обсязі. Після цього відновлять проїзд транспортних засобів по новозбудованому мосту.

«Міст через р. Дністер було зруйновано під час повені у 2008 році. В тому ж році розпочали будівництво нової переправи, проте через брак коштів роботи призупинили», - розповів директор департаменту дорожнього господарства Орест Шуліковський.

Станом на сьогодні виконуються роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на мостовому переході та підходах до нього. Протяжність мосту – 50 м.

«Місцеві жителі впродовж багатьох років продовжували користуватися напівзруйнованим аварійним мостом. Однак в липні 2023 року цей тимчасовий старий дерев’яний міст, який з’єднував села Монастирець і Поляна, повністю обвалився. Щоб забезпечити належне сполучення між населеними пунктами, у 2023 році відновили будівництво нової бетонної переправи. На це передбачили фінансування з Державного дорожнього фонду», - повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Читайте також: Стало відомо, кого призначено керуючим справами виконкому Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт_мосту #ремонт_моства_львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...