• Головна
  • З російського полону повернулися два захисники зі Львівщини
09:36, 15 вересня
Надійне джерело

З російського полону повернулися два захисники зі Львівщини

З російського полону повернулися два захисники зі Львівщини

14 вересня, з російського полону вдалось повернути 103 українських воїнів. Серед них 82 рядових та сержантів, 21 офіцер. Захисники Київщини, Донеччини, Маріуполя та «Азовсталі», Луганщини, Запоріжжя, Харківщини, Воїни ЗСУ, Національної гвардії України, прикордонники, поліцейські.

Стало відомо, що під час обміну додому повернулись двоє захисників з Львівської області. Про це повідомили у Львівській ОВА.

З полону повернувся 24-річний Давид Магуник з Нового Роздолу. Воїн служив у 24-ї ОМБр імені короля Данила. Боронив Україну на Донеччині та Луганщині. У полон потрапив у травні 2023 року.

Також серед тих, хто сьогодні повернувся з полону, є наш земляк із Золочівського району – Арсен Мачуженко. Воїнові 22 роки. Захисник «Азовсталі» потрапив у полон ще в травні 2022 року.

«Арсене, Давиде, вітаємо вас вдома. Дякуємо за все. Сили вам та здоров'я. Сподіваємось, що усі наші захисники невдовзі повернуться додому і кожна родина отримає таку ж радісну звістку, як сьогодні отримали рідні Арсена та Давида», – зауважив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: 103 українця повернулись сьогодні з російського полону на Батьківщину - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#повернулись_з_полону #захисники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...