• Головна
  • Завтра Львів попрощається із загиблим захисником
17:17, 13 вересня
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається із загиблим захисником

Завтра Львів попрощається із загиблим захисником

У суботу, 14 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Ярославом Антоняком, який захищав Україну від російських окупантів.

Про це повідомила пресслужба міськради.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, опісля відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Ярослава Антоняка на Личаківському кладовищі. 

Завтра Львів попрощається із загиблим захисником, фото-1

Довідково

Ярослав Антоняк (29.11.1981-12.09.2024) Львів’янин.

Навчався у колишній Середній загальноосвітній школі №53 м. Львова. У 2003 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство». Згодом отримав ступінь магістра з права та міжнародної економіки у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Був ініціатором та автором низки національно-патріотичних видавничих та відеопроектів.

Працював на Львівській митниці, був приватним підприємцем. Впродовж 2014-2019 років обіймав посаду радника голови Служби безпеки України.

Від початків національного відродження був учасником таборування Спілки Української Молоді, учасником подій під час Революції Гідності, лицарем відзнаки «Гвардія революції» (Залізний хрест Майдану). Активний волонтер, засновник та активіст ГО «Громадська варта», «Допоможи фронту», інших громадських і волонтерських ініціатив.

Із початком повномасштабного вторгнення російських загарбників добровольцем вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Під час служби пройшов шлях від молодшого сержанта до старшого лейтенанта ЗСУ та обійняв посаду командира групи ударних безпілотників. За мужність та відвагу при виконанні бойових завдань був нагороджений численними державними і відомчими відзнаками.

У Ярослава Антоняка залишилися батьки, дружина, син, брат і велика родина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинув_на_війні #прощання_із_захисником
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...