• Головна
  • Укриття біля автовокзалу на вулиці Стрийській відремонтують
16:45, 12 вересня
Надійне джерело

Укриття біля автовокзалу на вулиці Стрийській відремонтують

Укриття біля автовокзалу на вулиці Стрийській відремонтують

Львівська міська рада включила захисну споруду «Львівський автовокзал» на вулиці Стрийській, 109 у міську програму ремонту захисних споруд комунальної власності на 2022-2024 роки.

Раніше ця споруда була у державній власності і зараз є у занедбаному стані та не придатна для користування. Про це повідомили у ЛМР.

Споруда цивільного захисту на вул. Стрийській, 109 збудована у 1978 році, має площу 129,9 кв. м і може помістити 150 людей. Раніше вона була у державній власності. Відтак, включення її до міської програми дасть змогу відремонтувати і облаштувати там укриття, щоб мешканці могли користуватися ним під час тривоги.

Раніше ця споруда була під опікою Фонду держмайна, однак у липні цього року мерія Львова, на прохання Фонду, прийняла на баланс це укриття.

Нагадаємо, у Львові діє міська програма ремонту та облаштування захисних споруд на 2022-2024 роки, у межах якої місто відновлює великі укриття по різних районах, які десятки років були у занедбаному стані. Тут повністю замінюють усі комунікації, встановлюють систему автоматичного відкриття дверей та облаштовують різні зони для комфортного перебування.

Читайте також: У львівських школах розвиватимуть учнівське самоврядування

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#автовокзал #стрийська #укриття
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...