• Головна
  • Для ветеранів хочуть створити у Львові ще два центри
14:39, 12 вересня
Надійне джерело

Для ветеранів хочуть створити у Львові ще два центри

Для ветеранів хочуть створити у Львові ще два центри

Ветеранські центри як окремі простори планують створити ще у двох локаціях. Сьогодні на сесії погодили здійснення місцевого запозичення до бюджету Львівської громади, аби провести ремонтні роботи.

Перший великий центр допомоги воїнам та їх рідним у Львові створили 8 років тому на вулиці Пекарській, 41. І щоб масштабувати цю роботу, в кожному районі міста облаштовують окремі центри, де ветерани та їх рідні можуть отримати послуги та різні консультації, допомогу юриста чи психолога, або просто провести час і поспілкуватися із побратимами чи родинами Героїв.

Перший такого формату офіс для ветеранів запрацював на вул. Ген. Чупринки, 85, і зараз їх планують створити на вул. Шевченка, 374 та вул. Липинського, 11. Тому місто здійснює запозичення коштів з державного бюджету на фінансування ремонтних робіт для облаштування цих двох центрів.

Нагадаємо, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій – один з перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де всю допомогу вони отримують за принципом «рівний-рівному». Це, зокрема, різні консультації, безкоштовна юридична і психологічна підтримка, курси і навчання, як от англійська мова, різні майстерки і відпочинок для дітей захисників. Також центр приймає документи на міські виплати для родин захисників.

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій:

  • вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Ген. Чупринки, 85 (відділення)
  • телефон: 0739628325
  • сторінка у Фейсбук та Інстаграм

Читайте також: У Львові з бюджету виділили три мільйони на вивезення відходів від руйнувань внаслідок російських обстрілів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ветеранські_центри_львів #центри_для_ветеранів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...