• Головна
  • В неділю у Львові відбудеться масовий забіг
13:34, 12 вересня
Надійне джерело

В неділю у Львові відбудеться масовий забіг

В неділю у Львові відбудеться масовий забіг

У цю неділю, 15 вересня, у Львові відбудеться масовий забіг «Meest Run the World. Львівська десятка» та Чемпіонат України з бігу по шосе на 10 та 5 кілометрів. Також передбачений благодійний забіг на 1 км, що має на меті збір коштів на засоби РЕБ для 125 та 103 окремих бригад територіальної оборони.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

На час забігів деякі вулиці будуть закриті для руху транспорту, а частина маршрутів громадського транспорту тимчасово курсуватиме зі змінами.

У неділю сотні бігунів-аматорів та професійних спортсменів вийдуть на старт вже традиційної осінньої десятки. Як зазначають організатор забігу та керівник ГО "Smart Run" Олександр Бобрицький, це забіг відбуватиметься у Львові вже всьоме і буде найбільш масовим, адже зареєструвалось понад півтори тисячі учасників.

Найкоротша дистанція на 1 км має на меті збір коштів на засоби РЕБ для 125 та 103 окремих бригад територіальної оборони, тож львів’ян та любителів спорту з усієї країни запрошують реєструватись на цей забіг та в такий спосіб допомоги захисникам України.

Також організатори запрошують долучатись учасників бойових дій та осіб з інвалідністю – участь у забігу для них є безкоштовною.

Як розповів керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, через забіги у неділю з 8:40 год до 11:00 год ранку для руху транспорту тимчасово закритими просп. Свободи - одна смуга просп. В. Чорновола у напрямі від центру міста – вул. В. Липинського до вул. Б.Хмельницького в обох напрямах. При цьому кільця на просп. Чорновола та на вул.Б.Хмельницького будуть відкриті для руху транспорту.

Відтак, автобусні маршрути, які їдуть по цих вулицях, чи перетинають їх, будуть тимчасово змінені. Також за зміненими маршрутами курсуватимуть трамваї № 1, № 2, № 6 та № 9. Рух тролейбусів № 33 та трамваїв № 7 буде призупинений до 11:00 год.

«Просимо мешканців врахувати зміни у роботі громадського транспорту та, за можливості, утриматися від поїздок у вказаний час в локації проведення забігу», - сказав Орест Олеськів.

Читайте також: У Львові відремонтують вхідну групу Личаківського парку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#забі_львів #забіг_у_львові #львівський_забіг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...