• Головна
  • На Львівщині затримали серійного грабіжника
17:54, 11 вересня

На Львівщині затримали серійного грабіжника

На Львівщині затримали серійного грабіжника

Підозрюваний причетний до шести крадіжок з будинків у Перемишлянах, Новому Роздолі, Миколаєві, Жидачеві та у Старому Самборі, скоєних протягом місяця.

Зловмисник діяв «професійно» та зухвало - зазвичай він перевіряв чи вдома господарі і, переконавшись, що ніхто не стане йому на перешкоді, проникав у будинок, звідки викрадав гроші, ювелірні вироби, інколи – мобільні телефони. Так, в одному з будинків він заволодів грошовими коштами у сумі 3,5 тисячі доларів та золотими прикрасами: двома парами сережок, чоловічою печаткою та ланцюжком з підвіскою, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дехто з потерпілих працювали на городі чи займались домашніми справами на подвір’ї, а в цей час злодій нишпорив у їх домівках. Окрім того, зловмисник приділяв велику увагу конспірації – протягом місяця змінив 3 автомобіля.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили особу зловмисника - 46-річного жителя міста Стрий, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили речові докази причетності до скоєння злочинів.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також: У Львові судитимуть керівника поштового відділення за привласнення пенсій та субсидій

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #грабіжник
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...