• Головна
  • На Львівщині викрили жінку, яка через фіктивний шлюб намагалася вивезти за кордон свого знайомого
16:12, 11 вересня

На Львівщині викрили жінку, яка через фіктивний шлюб намагалася вивезти за кордон свого знайомого

На Львівщині викрили жінку, яка через фіктивний шлюб намагалася вивезти за кордон свого знайомого

Підозрювану, 46-річну жительку Івано-Франківської області, викрили слідчі Яворівського районного відділу поліції, оперативники Управління міграційної поліції Львівщини спільно з співробітниками 7-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури.

Встановлено, що підозрювана – інвалід ІІ групи – уклала фіктивний шлюб зі своїм 41-річним знайомим, аби той міг уникнути мобілізації та виїхати за межі держави як особа, яка супроводжує у закордонній поїздці дружину з інвалідністю. 7 вересня після опівночі під час спроби перетину кордону України їх викрили правоохоронці, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Львівщині дві жінки за 20 тисяч доларів виготовляли фиктивні документи та переправляли «ухилянтів» через кордон

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #поліція #ухилянт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...