• Головна
  • «Молодвіж» у Львові зібрав майже пів мільйона гривень для військових
16:40, 10 вересня
Надійне джерело

«Молодвіж» у Львові зібрав майже пів мільйона гривень для військових

«Молодвіж» у Львові зібрав майже пів мільйона гривень для військових

Сьомий всеукраїнський форум «Молодвіж», який був присвячений памʼяті Ярини Базилевич та її сімʼї, об’єднав майже 3000 учасників.

Про це повідомляє пресслужба Львівської мерії.

Програма заходу «Молодвіж» налічувала 83 спікери: військові, громадські активісти, політики, журналісти, лідери думок. Серед топ-спікерів: Павло Шеремета, Віталій Гордієнко, Ярема Дух, Анна Новосад, Мирослав Маринович, Любомир Левицький, Меланія Подоляк та Сергій Стерненко.

«Це велика честь, для тих, хто має можливість спілкуватись та ділитись своїми думками тут. І це велика вдячність великій команді «Молодвіжу». Дякую, що не зупиняєтесь», – зазначив Роман Лозинський, народний депутат України, спікер цьогорічного «Молодвіжу».

«Найбільша цінність в житті – це люди. Важливішого в житті немає, цінувати потрібно тільки людей. Але також, важливо ніколи не зупинятись. Світла памʼять світлим людям», – каже Павло Клімкін, ексміністр закордонних справ України, спікер заходу «Молодвіж 2024».

Команді заходу вдалось зібрати 423 861 грн для підтримки «Янголів Азову». Збір ще триває, усіх охочих закликають долучитись до реабілітації військових за посиланням:

Нагадаємо, в середу, 4 вересня, від російської ракети загинула програмна менеджерка заходу Ярина Базилевич, її мама та дві сестри. Дівчина працювала над програмою блоку «Починай» та творила «Молодвіж» вже другий рік поспіль. Також вона працювала програмною менеджеркою Офісу «Львів – Молодіжна Столиця Європи 2025», була пластункою та випускницею НУ «Львівська політехніка». Її сестра Дарія Базилевич теж була частинкою волонтерської команди на «Молодвіж. Нелегко, але мрій» у 2023 році.

Читайте також: У Львові у будинках на вулиці Коновальця демонтовують аварійні конструкції, які найбільше постраждали після ракетних обстрілів, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #молодвіж #збір #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...