• Головна
  • Посол Нідерландів в Україні відвідав Львів
15:10, 10 вересня
Надійне джерело

Посол Нідерландів в Україні відвідав Львів

Посол Нідерландів в Україні відвідав Львів

Сьогодні, 10 вересня, до Львова з одноденним візитом приїхав Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні Алле Дорхаут. Дипломат зустрівся з міським головою Андрієм Садовим та зізнався, що востаннє був тут у 2007 році і за цей час місто дуже погарніло.

Про це повідомила пресслужба Львівської мерії.

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрів Алле Дорхаутом у Ратуші та розповів, чим зараз живе місто та які проєкти реалізовує, зокрема у співпраці з містами-побратимами з інших країн. Також мер презентував послу екосистему людяності НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), яку розвивають у Львові. Зокрема, розповів про міжнародну ініціативу підтримки і розвитку реабілітації в Україні - UNBROKEN Cities Network.

Окрім цього, мер від імені всіх українців подякував представнику Нідерландів за те, що його країна дозволила Україні використовувати їхнє озброєння на території росії.

«Обмежень для використання зброї, переданої Нідерландами, немає. Користуйтесь так далеко, як тільки можете. Тому - будь ласка”, — підсумував Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні Алле Дорхаут.

Львів став третім містом в Україні, куди завітав новий посол Нідерландів Алле Дорхаут після свого призначення на посаду. До того він був ще у Києві та Запоріжжі.

Алле Дорхаут — Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні з 2024 року. Вивчав історію Східної Європи в Гронінгенський університет та проходив військову службу. На дипломатичній службі в Королівстві Нідерландів працював на різних посадах.

Читайте також: Тімоті Снайдер та Сергій Жадан відкрили у Львові Інститут документування і взаємодії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #візит #посол #нідерланди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...