• Головна
  • Сьогодні до 22.00 трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 у Львові курсуватимуть за звичними маршрутами
12:50, 10 вересня
Надійне джерело

Сьогодні до 22.00 трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 у Львові курсуватимуть за звичними маршрутами

Сьогодні до 22.00 трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 у Львові курсуватимуть за звичними маршрутами

Минулої ночі на вул. Винниченка провели підготовчі роботи для заміни аварійної ділянки колії. Міняти колію планують розпочати сьогодні після 22:00. Тож до цього часу громадський транспорт продовжує курсувати за своїми звичними маршрутами – по вулиці Підвальній.

Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

«Роботи зі заміни колії плануємо розпочинати сьогодні після 22:00. Відтак до цього часу громадський транспорт курсуватиме по вул. Підвальній без змін. На час виконання робіт, з 22:00 і впродовж середи-четверга рух транспорту на цій локації, як і анонсувалось раніше, буде частково змінено. Якщо ж погода погіршиться, то розуміємо, що роботи доведеться відтермінувати. Тобто, ми розпочнемо їх виконувати не сьогодні, а завтра вночі. В такому випадку вони триватимуть до п’ятниці включно. Але про це обов’язково будемо інформувати Львівську громаду додатково», - пояснили в ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, на час робіт із заміни колії на вул. Винниченка, 10-12 приватні авто та автобусні маршрути у напрямі до вул. І. Гонти (до центру) їхатимуть по вул. Винниченка біля Львівської обласної ради.

Рух у напрямі до пл. Митної (від центру) до місця робіт відбуватиметься звично по правій смузі вул. Підвальної, а от місце ремонтних робіт треба буде об’їхати, виїхавши на зустрічну смугу.

Трамваї №№ 1, 2, 7 і 9 курсуватимуть за частково зміненими маршрутами.

Трамваї № 1 і № 2 - із Залізничного вокзалу трамвай №1 та з вул. Коновальця трамвай №2 в напрямі до центру курсуватимуть через вулиці: Київська, Котляревського, Вітовського, Франка на площу Митну, а далі - до своїх кінцевих зупинок на Погулянці (для трамваю №1) і на вул. Пасічній (для трамваю №2). У зворотному напрямі ці трамваї курсуватимуть за звичним маршрутом – по вул. Підвальна, пл. Ринок, вул. Дорошенка, вул. Бандери (Чупринки).

Трамвай № 7 - з вул. Татарбунарської через вул. Замарстинівську курсуватиме до вул. Торф’яної. Аналогічно і в зворотному напрямі.·

Трамвай № 9 - курсуватиме за скороченим маршрутом: Залізничний вокзал - пл. Соборна - Залізничний вокзал.

У комунальному підприємстві додали, що ремонтні бригади працюватимуть цілодобово, аби якнайшвидше завершити всі роботи та відновити рух транспорту на цій локації.

Читайте також: Сьогодні у Львові на вулиці Винниченка почнуть роботи із заміни колії: як зміняться маршрути трамваїв №№ 1, 2, 7 і 9

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #винниченка #колія #рух #трамваї
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...