• Головна
  • Львівводоканал подаватиме воду мешканцям Дублян
17:40, 30 серпня
Надійне джерело

Львівводоканал подаватиме воду мешканцям Дублян

Львівводоканал подаватиме воду мешканцям Дублян

Уже наступного місяця водопостачання майже 2000 споживачів Дублян буде здійснювати ЛМКП «Львівводоканал».

У липні цього року було укладено Меморандум між Львівським національним університетом природокористування, департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР, ЛМКП «Львівводоканал» і управлінням адміністрування та розвитку громад ЛМР. Про це повідомили у ЛМР.

Загалом у Меморандумі передбачено, що у власності університету залишаються очисні споруди. Тож навчальний заклад буде ними оперувати до того часу, поки місто збудує колектор до міських очисних споруд. Меморандум також узгоджує всі відносини між сторонами та заплановані робити в найближчі 2 роки для того, щоб повністю фіналізувати цей процес.

«У Дублянах тепер буде безперебійна вода контрольованої якості. Для цього був побудований новий водогін від наших магістральних мереж до Дублян. А зараз нам потрібен певний час, аби здійснити повну інвентаризацію усіх мереж.

Що важливо: закликаємо мешканців встановити квартирні лічильники для обліку водопостачання. На сьогодні лише 50% помешкань і будівель Дублян мають облаштовані квартирні лічильники. А відповідно до законодавства, мешканці та підприємці мають самостійно встановити лічильники води, аби сплачувати за фактично спожиті кубометри. Відтак, раз інвестувавши у якісний прилад обліку, мешканець буде сплачуватиме за фактично спожиті кубометри води, а не за нормою.

А ми, зі свого боку, готові проконсультувати мешканців Дублян щодо встановлення лічильників та надати своїх фахівців», - розповів керівник ЛМКП «Львівводоканал» Дмитро Ванькович.

Тариф на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для категорії «населення» Дублян буде:

• водопостачання холодної води - 17,29 грн/м3;

• водовідведення (каналізація) - 8,59 грн/м3.

Цей тариф затверджений постановою НКРЕКП і не змінювався з 2021 року.

«Протягом 10-15 жовтня мешканці Дублян отримають платіжки за водопостачання і водовідведення за вказаними тарифами.

Для зручності мешканців рекомендуємо користуватися безкоштовним чат-ботом vodokanal_lviv_bot (Телеграм/Viber), де можна онлайн подати покази лічильників, сповістити про аварію та отримувати сповіщення про можливі відключення водопостачання», - додають у ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: У Львові з 1 вересня збільшиться вартість проїзду готівкою у громадському транспорті

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дубляни #водопостачання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...