• Головна
  • «Львівводоканал» планує придбати обладнання для дослідження якості води
12:36, 29 серпня

«Львівводоканал» планує придбати обладнання для дослідження якості води

«Львівводоканал» планує придбати обладнання для дослідження якості води

ЛМКП «Львівводоканал» має намір придбати сучасне обладнання – спектрофотометр з тест-наборами, щоб оперативно і самостійно перевіряти воду.

Адже сьогодні комунальне підприємство надає воду на дослідження стороннім лабораторіям, з якими має укладені договори, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Перевірка якості води є дуже важливою і у воєнний час – час можливих диверсій, забруднення та інфікування води. Відтак перевірка дає можливість уникнути поширення хвороб, що можуть бути спричинені забрудненням води.

Сьогодні дослідження якості води за великою кількість показників ми замовляємо у сторонніх лабораторій. Маємо договори з лабораторією Львівського медичного університету і ТОВ «Євроекоскоп». Однак час дослідження може тривати кілька діб.

Відтак маємо необхідність придбати сучасний спектрофотометр для однієї з наших лабораторій для дослідження якості води. Це обладнання дає змогу скоротити час дослідження з кількох діб до 10 хв. Тобто у найкоротші терміни зможемо проаналізувати якість води за понад 30 показниками хімічного складу.

Маємо вже кілька комерційних пропозицій. Найдешевшими є спектрофотометри від ТОВ «АЛСІ» ЛТД. Його вартість з тест-наборами і стандартними розчинами становить 1,2 млн грн. Однак термін експлуатації самого приладу фактично необмежений, він може працювати десятки років», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: У Львові відновлять Замарстинівське озеро, - ФОТО, ВІДЕО



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівводоканал #вода #якість #спектрофотометр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,49
41,55
EUR
45,95
46,05
PLN
10,68
10,73
Оголошення
live comments feed...