• Головна
  • У Львові тимчасово заборонили бізнес на конях у центрі міста
18:36, 27 серпня
Надійне джерело

У Львові тимчасово заборонили бізнес на конях у центрі міста

У Львові тимчасово заборонили бізнес на конях у центрі міста

Сьогодні на засіданні виконкому Львівської міської ради заборонили використання коней та поні у центральній частині міста.

Як повідомила пресслужба мерії, заборона діятиме, поки спеціально створена робоча група не напрацює пропозиції щодо діяльності кінних карет у місті.

Таке рішення було прийнято після того, як вчора в центрі Львова знепритомнів кінь, який возив туристів в кареті. Небайдужі мешканці зафільмували інцидент і виклали в соціальні мережі.

Ця історія викликала обурення серед зоозахисників з організації «UAnimals». Вони закликали мера Львова Андрія Садового заборонити каретний бізнес. Після цього заступник мера Андрій Москаленко домовився про зустріч з представниками «UAnimals» щодо ситуації.

Близько шостої вечора Москаленко повідомив про тимчасову заборону каретного бізнесу в центрі міста і про те, що створена робоча група, перше засідання якої відбудеться вже сьогодні.

“Робоча група достатньо оперативно напрацює пропозиції, які буде винесено на затвердження... Таких інцидентів в місті не має бути. В робочу групу увійдуть громадскість, експерти, зоозахисники, працівники відповідних підрозділів – для того, щоб всебічно проаналізувати ситуацію, зрозуміти, що сталося, і запропонувати загальні рамки. Навіть, можливо, буде необхідно пропонувати якісь зміни на національному рівні”, - сказав Москаленко.

Читайте також: У центрі UNBROKEN у Львові вперше виготовлять ортез для собаки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #каретний #бізнес #заборона #кінь #впав
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,49
41,54
EUR
45,97
46,05
PLN
10,68
10,73
Оголошення
live comments feed...