• Головна
  • У Львові на вулиці Бандери впровадили синхронізацію світлофорів
13:20, 27 серпня
Надійне джерело

У Львові на вулиці Бандери впровадили синхронізацію світлофорів

У Львові на вулиці Бандери впровадили синхронізацію світлофорів

Режим координованого управління світлофорами “зелена хвиля” впровадили на вулиці Бандери.

Йдеться про синхронізацію світлофорів, що розташовані на перехрестях з вулицями Антоновича, Героїв УПА та Федьковича, повідомляє пресслужба мерії з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

Координація працює у напрямі до вулиці Городоцької. Водіям рекомендується дотримуватися швидкісного режиму 45-50 км/год.

У комунальному підприємстві зазначають, що у пікові години доби існуватимуть певні затримки в русі на перехресті вул. Бандери – вул. Героїв УПА, а саме по вул. Бандери зі сторони вул. Антоновича. Це спричинено тим, що перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича має три насичені транспортні потоки, які рухаються вул. Бандери в напрямі вул. Городоцької (вул. Бандери, вул. Антоновича та вул. Русових).

«Із запуском в робочий режим нових дорожніх контролерів, ми намагаємось скоординувати між собою максимально можливу кількість світлофорних об’єктів. Та впроваджувати, де це доцільно, згідно із проведеними транспортними моделюваннями, такі інноваційні підходи, як «зелена хвиля», «смарт-перехрестя», «смарт-коридор». Це допоможе зменшити затримки транспорту, підвищити комфорт та безпеку для різних учасників дорожнього руху, а також скоротити шкідливі викиди від автомобілів», – наголосив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Режим світлофорного регулювання «зелена хвиля» працює також на двох ділянках вул. Городоцької, на вул. Липинського та на виїзді зі Львова у напрямі села Малехова.

Читайте також: У Львові запрацювали ще чотири камери автоматичної фіксації порушень ПДР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #бандери #зелена #хвиля #світлофори #синхронізація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...