• Головна
  • Що потрібно знати про гербіциди?
Новини компаній
13:51, 26 серпня

Що потрібно знати про гербіциди?

Новини компаній
Що потрібно знати про гербіциди? , фото-1

У сфері сучасного землеробства велике значення має високий рівень захисту сільськогосподарських рослин від бур’яну. Саме цей момент являється одним з найбільш гострих моментів коли культурні рослини конкурують з бур’яном. Рослини борються за вологу, за повітря, світло й тепло. Якщо бур’яну забагато, тоді втрата врожаю може складати серйозний відсоток, інколи втрати досягають 45%, якщо не більше.

Для того, щоб впоратися із даною проблемою, потрібно вчасно купити гербіциди, вибравши у каталозі онлайн-магазину найкращі варіанти. Що собою представляють дані засоби, для чого вони потрібні?

Гербіциди прийнято відносити до класу пестицидів, їх головне призначення полягає у тому, щоб знищувати непотрібні рослини. Використовуючи препарати даної групи, можна отримати у результаті чисті посіви чи ідеальний на вигляд газон. Ще це прекрасна змога підвищити врожай овочів та ягід.

Правда, для того, щоб отримати той результат, на який очікували, варто хоча б поверхнево знати, як саме діє препарат. Дотримуватися певних правил під час застосування.

Головні правила застосування гербіцидів

Головне, що потрібно приймати до уваги, коли обробляєте рослини гербіцидом:

  • Потрібно дотримуватися точного дозування;
  • Обробляти ті рослини, що наразі ростуть активне;
  • Дотримуватися оптимальної температури;
  • До того, як піде дощ чи збираєтеся поливати рослини, має пройти хоча б пару годин. Краще якщо три години.

Виконуючи прості правила, можна отримати той результат, на який розраховували чи навіть більше. Не забувайте, що будь-який засіб захисту рослин приносить ефект тільки у тому випадку, якщо ним правильно користуватися.

Саме у точності дозувань полягає важлива умова для обробки з максимальною ефективністю. Особливо, коли йдеться про гербіциди вибіркової дії. Тоді це високоточна зброя у руках садівника чи городника. Ще важливо, щоб повітря та ґрунт знаходилися у межах, що зазначені в інструкції.

Купити гербіциди онлайн за вигідною ціною

Для того, щоб мати змогу придбати гербіциди швидко й недорого, потрібно звернутися до спеціалізованого магазину онлайн. Під кожною одиницею товарів знаходиться детальна характеристика разом із вказаними цінами. При виникненні додаткових запитань, завжди є змога звернутися до менеджера, який відмінно знає товар і готовий допомогти зробити остаточний вибір. Залишайте заявку, все інше надайте співробітникам онлайн-магазину. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...