• Головна
  • На Львівщини викрили нелегальних торговців зброєю та боєприпасами - ФОТО
14:45, 23 серпня
Надійне джерело

На Львівщини викрили нелегальних торговців зброєю та боєприпасами - ФОТО

На Львівщини викрили нелегальних торговців зброєю та боєприпасами - ФОТО

Група мешканців Рівненської та Львівської області вели переписку з потенційними «клієнтами» в одній із соціальних мереж і в подальшому пересилали їм «товар» – зброю та боєприпаси – поштовими відправленнями, одержуючи на банківські картки кошти в якості оплати.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Підозрюваних, 46-річного мешканця Рівненської області та двох жителів міста Радехів – 54-річного чоловіка, а також його 46-річну співмешканку, викрили оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно зі співробітниками Служби безпеки України у Львівській області, оперативниками кримінальної поліції та слідчими відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури.

Правоохоронці задокументували факти збуту зловмисниками зброї та боєприпасів. Під час санкціонованих обшуків у них виявлено та вилучено: 72 пістолети, 20 автоматів, 29 гранат різних типів із запалами, майже 49 тисяч набоїв різних калібрів, які зберігались у спеціальних схронах. А також банківські картки, картки мобільних операторів, гроші, ймовірно виручені від незаконної діяльності у сумі більше 60 тисяч євро та 170 тисяч доларів, а також інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів.

Читайте також: На Львівщині жінку підозрюють у вбивстві співмешканця

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівщина #радехів #поліція #торговля #зброя #боєприпаси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...