• Головна
  • У Львові проведуть ремонт пішохідного містка між вулицею В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів
18:04, 22 серпня

У Львові проведуть ремонт пішохідного містка між вулицею В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів

У Львові проведуть ремонт пішохідного містка між вулицею В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів

Ремонт пішохідного містка між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів проведуть у вересні - відразу після завершення ремонтних робіт, які зараз відбуваються на території за містком.

Для цього вже оголосили відповідний тендер. Адже, як пояснюють у Галицькій районній адміністрації, організація, яка виграє тендер, має працювати з деревом твердих порід, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Зараз на території між вул. Винниченка і оборонним муром тривають ремонтні роботи, щоб забезпечити належний прохід для мешканців і можливість скористатися цієї територією. Масштабний проєкт ремонту цієї території був розпочатий кілька років тому, однак його призупинили. Тому зараз ми завершуємо всі першочергові речі, щоб територія була прохідною. Зокрема вже постелили плитку і ще маємо зробити сходові марші. Відтак, після завершення цих робіт поведемо ремонт містка. Вже оголосили відповідний тендер, позаяк ці роботи має виконати фірма, яка працює з деревом.

Зокрема, переможець тендеру має демонтувати старі конструкції містка і облаштувати нові, з деревини твердих порід. Має встановити дерев'яні поручні з укладанням додаткових поперечок також з твердих порід деревини (дуб, ясен). І все це покрити лаком. Також усі дерев’яні елементи обов’язково мають бути покриті лляною морилкою. Адже морилка добре захищає деревину від УФ-випромінювання, від вологи та псування», - розповіли у Галицькій районній адміністрації.

Нагадаємо, 24 липня розпочалися ремонтні роботи між оборонним муром Бернардинів і вул. Винниченка для забезпечення належного проходу для мешканців. Тут виконають мощення, зроблять перила на сходових маршах, поточний ремонт містка та замостять територію плиткою ФЕМ. Решту проєкту законсервують та повернуться до нього після завершення війни.

Читайте також: У Львові на вулиці Стрийська, біля 4 зупинок громадського транспорту, відремонтують дорожнє покриття

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #міст #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,46
41,51
EUR
45,85
45,95
PLN
10,65
10,70
Оголошення
live comments feed...