• Головна
  • У Львові на насосній станції «Сихів» замінили трубопровід
15:43, 22 серпня
Надійне джерело

У Львові на насосній станції «Сихів» замінили трубопровід

У Львові на насосній станції «Сихів» замінили трубопровід

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» замінили 35 м аварійного трубопроводу від насосної станції «Сихів», а також збудували новий колодязь діаметром 1,5 м.

Як пояснюють на підприємстві, ця насосна станція експлуатується ще з 1972 року, відтак частина обладнання потребувала заміни, повідомляє пресслужба ЛМР.

Насосні станції - це свого роду помпи, які дозволяють транспортувати артезіанську воду, бережно підняту з-під землі, по мережах міста.

Ми маємо на балансі десятки таких міських помп. Тому стараємося їх модернізувати та, за можливості, автоматизувати, адже від їх роботи залежить якість водопостачання у місті», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

Відтак ремонтно-експлуатаційна дільниця №7 ЛМКП «Львівводоканал» провела роботи із заміни обладнання на насосній станції «Сихів», яка експлуатується ще з 1972 року. Тут замінили 35 м аварійної стальної труби на поліетиленову трубу діаметру 560 мм.

«Ця ділянка трубопроводу проходить через дорогу. Її ремонтна служба заховала у спеціальний футляр, а також збудувала новий колодязь діаметром 1,5 м, відрегулювала надійність роботи фланцевих з'єднань та провела промивку мереж», - додали у ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: У Львові на вулиці Стрийська, біля 4 зупинок громадського транспорту, відремонтують дорожнє покриття



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #насоснастанція #Сихів #трубопровід
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,46
41,51
EUR
45,85
45,95
PLN
10,65
10,70
Оголошення
live comments feed...