• Головна
  • У Львові на вулиці Стрийська, біля 4 зупинок громадського транспорту, відремонтують дорожнє покриття
13:03, 22 серпня

У Львові на вулиці Стрийська, біля 4 зупинок громадського транспорту, відремонтують дорожнє покриття

У Львові на вулиці Стрийська, біля 4 зупинок громадського транспорту, відремонтують дорожнє покриття

 На чотирьох ділянках вул. Стрийської, де є зупинки громадського транспорту, відремонтують дорожнє покриття. Роботи відбуватимуться на вул. Стрийській, 202, 262, навпроти "Автовокзалу" та вул. Рубчака-Стрийська.

На час робіт дорогу не перекриватимуть, тому можливі затримки у русі транспорту позаяк буде працювати велика спецтехніка. Роботи триватимуть два дні – сьогодні і завтра, повідомляє пресслужба ЛМР.

«На вул. Стрийській -  а саме на ділянках, де є зупинки громадського транспорту:   вул. Стрийській, 202, 262, навпроти "Автовокзалу" та вул. Рубчака-Стрийська, впродовж двох днів будемо проводити поточний ремонт дороги.

На цих ділянках маємо значні деформації дорожнього покриття: наявність напливів та просідань дороги. А оскільки тут є зупинки громадського транспорту, то тролейбуси і автобуси, через ці деформації дорожнього покриття, не можуть близько під’їхати до платформ зупинок і забезпечити належну посадку і висадку пасажирів.

Тому, щоб забезпечити безпечні умови як для руху громадського транспорту, а також комфортні умови для пасажирів, проведемо тут поточний ремонт дороги. Спочатку підрядна організація проведе фрезерування дорожнього покриття. Далі підсилить основу дороги та постелить двохшарове асфальтне покриття», - пояснили у Франківській районній адміністрації.

Читайте також: У Львові відновлять Замарстинівське озеро, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Стрийська #зупинки #ремонт #дорога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...