• Головна
  • На «Книжковій площі» у Львові обміняли 4,5 тисячі книг
11:36, 19 серпня
Надійне джерело

На «Книжковій площі» у Львові обміняли 4,5 тисячі книг

На «Книжковій площі» у Львові обміняли 4,5 тисячі книг

Напередодні у Львові організували масштабну «Книжкову площу», де впродовж дня охочі могли обміняти свої книги, а також взяти участь у цікавих дискусіях та майстерках. Загалом відвідувачі обміняли понад 4,5 тисячі книг.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

«У межах книгообміну «Книжкова площа» було обміняно понад 4500 книг. Це понад 4,5 тис. нових емоцій, роздумів, пізнань! Львівська муніципальна бібліотека зробила не просто грандіозну книжкову подію з насиченою дискусійною, поетичною та музичною програмою. Ми побачили, скільки нас, книголюбів, багато, як ми завзято шукаємо нові цікаві книги, як починаємо їх читати просто у парку, як найменші книголюби тягнуться до пізнання нового і проводять свій найкращий час на «Книжковій площі».

Це дуже надихає, адже таке масове захоплення літературою різного жанру, спраглість до нових знань, дбайливе відношення до книги – ознака високорозвиненого суспільства зі щасливим майбутнім», - повідомив Олексій Тарабан, керівник міського управління культури.

Нагадаємо, «Книжкову площу» провели напередодні на площі біля пам’ятника Іванові Франку. Читачі, які здали книги в період з 17 червня до 12 серпня в точки збору, могли обміняти книги натомість. Для цього необхідно було прийти з квитком-перепусткою, виданим в точках збору, і на тематичних ятках – а їх було аж 16, обрати бажані книги. Також відвідувачі мали змогу взяти участь у дискусіях про культуру, книги і письменництво воєнного часу, відвідати концерт локальних музикантів. Для дітей підготували майстеркласи, інтерактивні зони, читання вголос, фотозони та зустріч із письменницею Олею Вовк.

«Книжкова площа» – проєкт для популяризації читання від Львівської Муніципальної бібліотеки. Вперше подію провели у 2021 році.

Читайте також: Прикордонники запрошують на службу: переваги та вакансії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#книгообмін #книги #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...