• Головна
  • У Львові виконком погодив тариф на виробництво теплової енергії від альтернативних джерел
11:35, 14 серпня
Надійне джерело

У Львові виконком погодив тариф на виробництво теплової енергії від альтернативних джерел

У Львові виконком погодив тариф на виробництво теплової енергії від альтернативних джерел

 У вівторок, 13 серпня, виконавчий комітет ЛМР погодив рішення “Про встановлення ЛМКП “Львівтеплоенерго“ тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії”.

Як пояснив директор ЛМКП “Львівтеплоенерго” Олександр Одинець, прийняте рішення жодним чином не впливатиме на тариф на тепло і гарячу воду для населення, повідомляє пресслужба ЛМР.

«По-перше, з початком війни в державі діє мораторій на підняття тарифу на тепло і гарячу воду для населення. По-друге, у прийнятому рішенні йдеться про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії для 4 котелень, у яких Львівтеплоенерго встановило теплові насоси. Відтак понесені затрати на виробництво теплової енергії від цих об’єктів вже будуть іншими, ніж коли вони працювали на газі. 

А згідно з чинним законодавством, ми це мали виокремити і порахувати, скільки коштує вироблене тепло на цих котельнях із використання теплових насосів. Тобто встановити, яким є тариф на тепло на цих об’єктах. Ми це зробили – розрахували цей тариф, розмістили відповідне оголошення у себе на сайті, і далі ці показники затвердив виконавчий комітет. 

Але мушу наголосити, що це рішення жодним чином не впливатиме на тариф на тепло і гарячу воду для населення. Все залишиться як було», - пояснив Олександр Одинець.

Читайте також: У Львові збільшили тариф за вивезення відходів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #тарифи #тепло #альтернативніджерела
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,38
41,43
EUR
45,65
45,81
PLN
10,62
10,68
Оголошення
live comments feed...