• Головна
  • У центрі Львова продали приміщення за 1,2 млн грн
11:40, 12 серпня
Надійне джерело

У центрі Львова продали приміщення за 1,2 млн грн

У центрі Львова продали приміщення за 1,2 млн грн

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало приміщення у центрі Львова за 1,2 млн грн. Нерухомість придбав підприємець Роман Паньків.

Про це пише zaxid.net.

Йдеться про нежитлове приміщення першого поверху площею 25,9 м2 на пл. Святого Теодора, 5. Приміщення не перебуває в оренді та не є частиною памʼятки культурної спадщини.

Майно виставили на аукціон 30 червня через онлайн-платформу Prozorro.Продажі зі стартовою ціною 1,2 млн грн. Аукціон провели 16 липня. Участь у торгах взяв єдиний учасник – місцевий підприємець Роман Паньків, який зголосився купити приміщення за майже стартовою ціною. Вартість квадратного метра становить 47,3 тис. грн або 1,1 тис. доларів за актуальним курсом НБУ. 24 липня управління комунальної власності уклало з Романом Паньківим договір купівлі-продажу.

Приміщення на пл. Святого Теодора, 5 фігурувало в «Афері століття», коли десятки комунальних приміщень Львова незаконно перейшли у власність двох львівських підприємиць Ірини Сандул та Людмили Малькової.

Відчуження комунального майна відбувалось за шахрайською схемою. У 2017 році міська рада через суд повернула приміщення площею 25,9 м2 на пл. Святого Теодора.

Читайте також: Погода у Львові на тиждень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#приміщення #продаж #центр_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...