14:18, 11 серпня
Надійне джерело

Погода у Львові на тиждень

Погода у Львові на тиждень

На найближчі сім днів у місті Лева буде тепла, але не дуже спекотна погода, практично без дощів.

Так, за прогнозом порталу «Синоптик», у понеділок, 12 серпня, ранок та день у Львові залишалися хмарними, але вечір обіцяє бути ясним. Без опадів.

Температура з +13 вночі, підніметься до +23 вдень.

У вівторок, 13 серпня, увесь день у Львові утримається ясна погода. Без опадів.  Температура з +13 вночі, підніметься до +24 вдень.

У минулі часи наші пращури слідкували за сходом сонця: якщо воно при сході яскраво-червоне і незабаром ховається у хмари – можна чекати дощу.

У середу, 14 серпня, увесь день у Львові небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температура з +13 вночі, підніметься до +25 вдень.

З цього дня починаються проводи літа, може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних рос. Сильний вітер і мінлива хмарність у цей день передвіщали мінливу погоду восени.

У четвер, 15 серпня, чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Без опадів.

Температура з +14 вночі, підніметься до +28 вдень.

15 серпня відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. Наші пращури помітили: яка погода – такий і вересень буде. А по тому, якими були дні 15-19 серпня, визначали погоду на вересень-січень.

У пʼятницю, 16 серпня, весь день у Львові буде хмарним. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Температура з +18 вночі, підніметься до +27 вдень.

У цей день часто буває вітер, по якому судять про майбутню зиму. Якщо вихор – чекай сніжну зиму. Ще в давнину помітили: який цей день, такий і жовтень.


У суботу, 17 серпня, у Львові погода буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ. Температура з +20 вночі, підніметься до +30 вдень.

Дощі у цей час ідуть серед білого дня, без блискавок і грому. По цьому дню судили про майбутній листопад. Якщо день погожий, ясний, то й листопад буде погожим, а якщо похмуро і дощ іде – бути йому сірим і туманним.

У неділю, 18 серпня, день буде хмарним - з самого ранку у Львові небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ.

Температура з +19 вночі, підніметься до +30 вдень.


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #погода #тиждень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,37
41,40
EUR
45,73
45,81
PLN
10,67
10,69
Оголошення
live comments feed...