• Головна
  • На Львівщині навчальний корпус переобладнали під житло для біженців - ФОТО
12:05, 10 серпня
Надійне джерело

На Львівщині навчальний корпус переобладнали під житло для біженців - ФОТО

На Львівщині навчальний корпус переобладнали під житло для біженців - ФОТО

У Добромилі на Львівщині переобладнали навчальний Корпус професійного ліцею для проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Проєкт реалізували за підтримки місцевої влади та за сприяння міжнародних гуманітарних організацій.

Про це розповіли у пресслужбі Львівської ОВА.

Корпус модернізували та пристосували для проживання з урахуванням потреб різних категорій ВПО. У приміщенні провели капітальний ремонт, що включав заміну даху, вікон та дверей, інженерних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи житлових кімнат, санвузлів/душових, коридорів, сходових кліток, модернізацію котельні, облаштування пандуса для маломобільних груп населення, закупівлю меблів та техніки.

«Це стало важливим кроком у забезпеченні житлових умов для людей, які були змушені залишити свої домівки через військові дії. Проєкт реалізували за підтримки місцевої влади та за сприяння міжнародних гуманітарних організацій, що допомогло створити комфортні умови проживання для тих, хто потребує допомоги в цей складний час», - зазначила заступниця голови Львівської ОДА Христина Замула.

Так, на проведення капітального ремонту об'єкта виділили фінансування в розмірі 12,7 млн грн з обласного бюджету та понад 19 млн грн коштів донорів та місцевої влади.

Переобладнаний навчальний корпус Нижанковицького професійного ліцею допоможе надати прихисток для понад 190 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: У Львові триває збір книг на обмін "Книжкова площа": як долучитись

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівщина #переобладнали #ліцей #житло #впо
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,37
41,40
EUR
45,73
45,81
PLN
10,67
10,69
Оголошення
live comments feed...