• Головна
  • У Львові охочих запрошують спробувати себе у ролі оператора дрона
14:22, 9 серпня
Надійне джерело

У Львові охочих запрошують спробувати себе у ролі оператора дрона

У Львові охочих запрошують спробувати себе у ролі оператора дрона

У двох центрах рекрутингу української армії у Львові, що діють на вул. Костя Левицького, 67 та на пр. Червоної Калини, 72а, можна прийти і спробувати себе у ролі оператора FPV-дрона. Таку можливість реалізують спільно з проєктом «Крилатий ескадрон» Центру рекрутингу Сил тероборони.

Про це повідомили у Львівській мерії.

Рекрутери «Крилатого ескадрону» навчать, як опанувати симулятор, користуватись пультом FPV-дрона, та дадуть можливість відчути себе у ролі професійного оператора безпілотника.

У Львові охочих запрошують спробувати себе у ролі оператора дрона, фото-1

Завантажити фото

Для участі необхідно попередньо записатись. Телефони для реєстрації: 067 300 15 63; 098 818 53 81; 095 491 95 48.

Нагадаємо, у Львові функціонують два центри рекрутингу української армії: на вул. Костя Левицького, 67 та на пр. Червоної Калини, 72а. Тут не роздають повісток, а лише консультують і забезпечують супровід впродовж усього процесу рекрутингу до лав Сил оборони. Центри працюють щодня у будні: з вівторка по четвер – з 09:00 до 18:00, у п’ятницю – з 09:00 до 16:00.

До слова, загалом за останні пів року по всій Україні запрацювало понад 30 рекрутингових центрів, які допомагають людям визначитись з посадою та обрати військову частину з урахуванням як попереднього досвіду, освіти, власних побажань, так і потреб ЗСУ.

У Львові функціонують 8 центрів рекрутингу, де можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії та поспілкуватися з представниками бригад. Це центри рекрутингу бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, батальйону «Вовки Да Вінчі», 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр», Сил безпілотних систем, та два центри рекрутингу української армії – на вул. Костя Левицького, 67 та пр. Червоної Калини, 72а.

Читайте також: Погода у Львові на вихідні: прогноз

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оператори_дронів #цивільні_дрони #навчання #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...